Veckans champions leauge spel har ju varit över förväntan för vem skulle tro att Schalke04 skulle göra 4 baljor på Casillas i Real Madrid ? Vad låg oddsen på att PSG skulle klara av att gå vidare efter att Zlatan fick ett mycket tveksamt rött kort utdelat ? Näää satan jag är faktiskt helnöjd trots att Chelsea brunkade bort sina chanser att gå vidare….

 

I DM för Upphärads del så fortsätter vi visa ett lovande spel och bra inställning, nu senast mötte vi Örslösa-Söne borta ute vid Rådas anläggning alldeles utanför Lidköping, inte lättaste stället att hitta men dit kom vi i alla fall tillslut.

En riktigt fin anläggning som Råda BK nyttjar, med flertalet 11 och 7-mannaplaner samt en ny(?) plastmatta.

DSC_0149

DSC_0148

 

 

 

DSC_0147

 

Även denna match som mot Edet hade vi flertalet spelare borta, men det spelar ingen större roll då jag som tidigare har skrivit att vi har en riktigt bra spetsbredd på laget denna säsong och konkurrensen är stenhård om platserna.

Matchen slutar 1-1 och går till straffar för att kora en vinnare och där drar vi det längsta strået.

Målskytt var DNB(David Nilsson-Banyai) som slog in en retur från Pontus H, Kul för David att göra sitt första mål för UIS (fortfarande jävligt oklart om det var David eller Anes som gjorde mål mot Sjuntorp) med lite mer matchtempo i kroppen och kanske en cheeseburgare eller två så kommer David bli stekhet tills serien drar igång.

Ett riktigt och ordentligt referat hoppas jag krönikör Erik L kommer fixa inom kort på http://www.uppharadis.com/

Nästa match på schemat är mot Halvorstorp på Edsborgs plastmatta klockan 15:00 nu på Lördag(14/3). Jag hoppas på värme och sol samt storpublik! Är en match med mer karaktär än vad man kan tro faktiskt då flertalet i Halvorstorp har ett förflutet i UIS. Så undra om kan kan kalla HIS för lilla-UIS ?

Träning ikväll så blir väl lite finslipning på det taktiska för resten av gubbarna, jag hade tänkt öva frisparkar då jag har krönt mig till enväldig härskare av frisparkar.

 

Väl mött!

//Tobias #21