Nästa man för räkning är killen som har bättre fötter än en annan, Robin räknas in som det tredje nyförvärvet inför denna säsongen och kommer senast från Trollhättans Fk. Jag har valt att ställa några frågor som ni läsare givetvis kommer få ta del av.

 

Robin Johansson

 

Hur känns det att vara tillbaka igen?
– Det känns riktigt bra att vara tillbaka i min moderklubb igen. Har kört några pass nu med laget och det verkar vara ett gött gäng!
Vad fick dig att vända hem?
– Det var väl lite att Tobias har tagit över som tränare och att jag har ett jobb som gör att jag inte hinner träna så mycket. Sen så har ju TIF alltid legat mig varmt om hjärtat.
 Hur går tankarna inför denna säsong?
– Känns lite som en nystart för mig personligen och jag tycker att vi har ett bra lag. Så det kommer nog bli ett roligt och spännande år.
 Har du/ni satt upp några mål än?
– Jag var inte med på det första spelarmötet vi hade, så jag vet inte riktigt. Men som jag sagt tidigare. TIF blev trea ifjol och har i princip fått behålla hela truppen, samt fått in några spännande nyförvärv. Så jag antar att målsättningen borde vara topp 3. För egen del ska jag väl försöka kriga till mig en startplats.
Hur känns truppen i år till skillnad när du senast spelade i svart/gult?
– Jag kommer inte riktigt ihåg hur det var tidigare. Väldigt många nya sen jag spelade sist. Men de som är kvar har ju utvecklats och jag tycker att vi har en väldigt stark trupp iår. Så jag tror vi kommer vara ett lag som alla lag tycker är jobbiga att möta.
Går rykten om att du är div 6 bästa målvakt, vad säger du om dem ryktena?
– Haha jasså.. Det jag vet inte. Tror allt att det finns många bra målvakter i div 6. Jag har en säsong i div 4 som främsta merit, men vad det säger vet jag inte riktigt.
Något du vill hälsa våra trogna supportrar ?
– Hoppas många kommer till Bergtäkten och stöttar oss i år. För jag tror som sagt, att detta kommer bli ett roligt år för TIF!
Tack Robin!
// Big bad wolf