23:e Maj smäller det!!!

På lördag om två veckor, den 23:e Maj klockan 15:00 kliver FC Stockholm in på Stadion för en tuff match mot Ängby IF. Denna dagen kommer bli en folkfest utan dess like och folk kommer strömma från Sveriges alla hörn. Skönspel och extra hårda tacklingar utlovas. Adrenalinet kommer vara på max både på planen och på läktaren.

Förra årets motsvarighet blev en succé då över 1000 personer kom till Stadion för matchen mot Andrea Doria. I år ska den siffran bräckas med råge!

Här kan ni anmäla er till eventet:

https://www.facebook.com/events/889283111131429/

 

Så se då till att göra rent i kalendern den 23 Maj och ta er till Stadion!!!!

 

Innan dess är det två matcher som ska avklaras och självklart vinnas! Redan idag kliver vi in på Enskede IP 18.00 för match mot Stureby. Stureby tog steget upp till 4:an när de blev bästa 2:a i division 5 förra året. Det kommer bli en tuff och fartfylld match men vi kommer slita för 3 poäng. Vägra förlora!!!

 

I veckan som gått har vi då äntligen fått gå på Kristinebergs IP igen efter 6 månaders väntetid. Tyvärr har jag inte kunnat varit med och lirat själv i veckan men rapporterna jag fått tyder på ren och skär magi. Ser reda fram emot nästa träningsvecka!

 

Lagbild

Lagbild innan matchen mot Ingarö. Bild från Fcsthlm.com

 

Skott

SuperMac släggan! Bild från Fcsthlm.com

 

Forza FC och glöm nu inte 23:e Maj klockan 15:00!!!

 

//Magnus