Heeeej bloggen! Äntligen har mitt ”match förbud” över efter min gipsade hand. Som jag har längtat och startade detta med att spela match både lördag och söndag – vilket verkligen känns i mina ”otränade” ben idag. 

Fick spela 90 min på lördagens A-lags match som slutade med förlust , 3-1 inte en jätte bra match direkt. Ingenting fungerade 100 % från någon spelare direkt. Men vi hade våra ljusglimtar emellanåt. 

Söndagens u-lags match fungerade bra, mina tunga ben lirade även 90 min då och tycker vi hade en bättre spel än de andra och fick till väldigt fina kombinationer emellanåt, mycket att slipa på dock. 

Efter dessa tvådagars spel känns de i mina ben idag kan man lugnt säga, man tror att man är i bra form och vältränad med detta klarade inte mina små ben av. Tack och lov är ett par veckor till seriestart, då ska benen vara med mig.  

Matchernas bästa spelare enligt mig: 

Jag Tänkte betygsätta dem som jag tycker gjorde bäst ifrån sig under helgens matcher! 

I A-lags matchen första halvlek  tycker jag att Desirée saad och Jenny järnerot var dem som gjorde bäst i från sig. Jenny tycker jag gjorde riktigt bra jobb som vänster back och kom fram väldigt fint på kanten. Desirée gjorde ett riktigt bra jobb som tia och kom ner bra emellan centrala mittfältarna och slog mycket fina passningar. 

I u-lags matchen tycker jag att ida ”hp” Haglund Persson gjorde ett riktigt bra jobb när hon spelade som sittande mittfältare. 

Tre bilder från veckan

Linn Wester Christer ”Blåbärskungen” Hansson och Desirée saad galet taggade på träningen i veckan. Fokuserade sköfta-tjejer på Söndagsteorin