DM-premiär

Ska väl inte egentligen skriva några direkta matchreferat här på bloggen. Det finner ni på sjuntorpsif.se. Lyckades inte heller få tagit några bilder i helgen. Mest för att det inte var läge att ta kort i snöslaskstormen. Värre fotbollsväder har jag nog sällan upplevt. Är mäkta imponerad av de spelarna som sprang runt på planen i bara shorts och matchtröja. Jonas Andersens hudfärg var vackert rosaskimrande.

Matchen var väl ingen direkt höjdare, men vi spelade stabilt efter förutsättningarna. Gött för oss i backlinjen + målvakt att hålla en nolla. Kul att se Fredrik ”Gaston” Gustavsson ta minimalt med felsteg på innermitten och det fanns grabbar med spring i benen där framme som gjorde att vi kunde ta en säker 3-0 seger mot Kållandsö Goif.

Kållandsö var ett lag som tydligen valt att gå ned från femman till div.6 detta år. Det var ett ganska ungt lag, vet inte om de har fler spelare på ingång. De var inte dåliga men det saknades lite tyngd i det gänget. Men jag önskar de lycka till under året.

Upplägget med DM nu gillar jag, mycket roligare att blanda in några tävlingsmatcher under våren än att ha träningsmatcher. Lätt mer motiverande.

 

24-timmars

Hann med ett par timmar på en spinningcykel i helgen. Det var bra uppladdning inför söndagens fotbollsmatch. Gick sådär för oss i Team VitaePro men det är deltagandet som räknas. Träningsdosen höjs nu, hoppas min gamla kropp klarar detta.

24timmars
Over änd ut!
/Sulko