Helgen spenderades till stor del på Ruddalens IP. Denna fantastiska arena. Jag har faktiskt spelat där sen 2012. Min fjärde säsong nu. Gräset är magiskt. Magiskt på det sättet att de räcker med att du snuddar vid ytan så har du brännsår över hela kroppen. Ren magi. Både mitt nuvarande ABK och min forna klubb Utsikten har Ruddalen som hemmaborg. Jag bytte ju från spel i Superettan till spel division två inför denna säsong. Jag hade faktiskt gärna stannat kvar, för det var ett roligt gäng de där. Och elitfotboll hade varit kul att spela. Klubben såg inte riktigt min talang bara. Den finns där, om man letar. Eller de kanske såg den, till viss del. Vi hade bara olika syn på saker. Typ som värdet på min talang. Och det kan jag förstå. Jag är jävligt dyr. Och jag hade ingen rea. För ibland har jag rea på mina tjänster. Det fick ABK erfara och nu är jag här. Och jag trivs mycket, mycket bra.

 

 

Sohell rengör brännskador.

Sohell Kassal. Legend. Och sårig.

Åter till vad jag skulle säga.

Jag skulle säga att vi vann igår. Äntligen. Mycket skön vinst. Dock är jag inte riktigt nöjd och det är nog ingen i laget. Men vi stängde igen efter att vi gjort ett sent mål. Det var bra. Det var förresten ett sistaminuten-nyförvärv som gjorde det avgörande målet. Anjur Osmanovic. Ytterligare en Chelsea-talang som insett att ABK är den rätta klubben att komma till. Ambrose Gnahore är den andra. En speedkula som säger sig ha tränats av Mourinho. Dock ställer jag mig tveksam till det. Jag vill se bildbevis. Men han pratar bara engelska och jag är dålig på engelska. Jag kan alltså inte fråga. Och han kan inte bevisa. Han har alltså inte spelat under Mourinho.

 

bild 2

Ambrose Gnahore. En av två göbbar från Chelsea.

 

Vann gjorde även Assyriska FF. Efter ett sent mål på straff vände de tillbaka till Södertälje med tre poäng. Kul för dem. Men jag ska vara ärlig. Jag höll nog på Utsikten där. De är ändå mina göbbar.

Vi vann med 2-1. Det glömde jag att säga.

 

Gott snack.