Vill börja med det som Tobbe avslutade sitt blogginlägg med. Lillebror? Skulle kalla oss storebror med tanke på att 90% av vårt lag har anknytning till Sjuntorp. UIS har väl fler spelare med anknytning till SIF än UIS? Är det inte oftast så att storebror är lite vackrare och lillebror får leta nytt ? 😉 Jag är storebror i min familj så jag vet.

Imorgon spelare vi sista matchen för säsongen mot Wargön hemma på vallen. Då jag inte kunna spela dem senaste matcher pga av Bandyn ( är tränare för Blåsut/ifk Vbgs p16 lag) så skall det bli snuskigt kul. Vågar mig på en gissning på en seger för oss med 4-1. Ett straffmål av mig. Är Anders Bergqvist med så lär det bli en sorkdödare i göbbhörnet.

Vill passa på att berömma våra tränare vi hade sista delen denna säsongen, Simon Gustafsson, Lill-Uffe Karlsson, Wågen och Frank Bratt. Simon tror jag faktiskt kan bli en bra tränare i framtiden då han har viljan och kunskapen, och är ganska rolig även om det sitter långt inne många gånger 😉 Uffe, vad skall man säga. Den kunskapen han sitter inne med är oslagbar. Och den känslan han har i fötterna hade Beckham dreglat över. Crossboll på 50 meter på hörnflaggan. Inga problem, oavsett fot. Wågen är Wågen, han har alltid snus. Man kan komma på hörna och ta målvaktens vatten, då står vågen där och frågar: Skall du inte ha snus ist?

Frank Bratt, Sjuntorps eldsjäl. Att han inte får ett pris från svenskafotbollsförbundet är nästan skandal. Ställer alltid upp för sin klubb och dem inom klubben. Jag kan sitta i utkanten av Rättvik och pimpla och behöva skjuts till Trollhättan, bara att ringa Frank. Det hade också varit intressant att få reda på hur mycket pengar han och Torny Bös har dragit in till klubben genom alla sina aktiviteter. Värda en medalj!

 

Imorgon har vi avslutningfest efter matchen och det skall bli sjukt kul! Skriver mer till veckan, som jag skrev senast har jag lite priser jag skall dela ut. Så blir lite intervjuer på de.

Lite bilder från segermatchen mot Finska.

_SB43576_SB43612_SB43523_SB43520_SB43561

 

Hade gött så länge.

 

MVH Jonas