4 dagar har gått sedan seriepremiären och det är ungefär så lång tid det har tagit att smälta matchen. Tänkte för mig själv ”detta blir nog det tråkigaste första inlägget genom tiderna”…

Nu undrar ni säkert hur premiären gick så jag tänkte skriva några korta ord om matchen.
Med ungt och nytt lag var det dags för bortamatch mot ett formstarkt & topptippat Henån IF ute på Orust.
Vi visste på förhand om att det skulle bli en tuff match men att vi skulle åka på så mycket däng trodde jag f-n inte…
Hade bra häng på motståndarna i början men sen efter 20 minuter släppte det totalt och slutresultatet skrevs till 11-1!!.

Oacceptabelt att förlora med så stora siffror, det ska inte finnas på världskartan men det som har hänt har hänt, bara att bita i det sura äpplet och komma igen!

Min egna prestation

Vänsterback till start, hade känningar i baksida från veckans träning så kände mig inte alls 100.
Naturligtvis fick man en rätt så kvick ytter mot sig… Om jag hade hetat Moreno hade det gått vägen men i detta fallet så fick jag utgå efter tio minuters spel, bättre att kasta in handduken innan baksidan är helt av kände jag! 🙂

IMG_2516

 

Idag är det träning på Skarsjövallen och förhoppningsvis blir det sista veckan med konstgräs, ska bli riktigt gött att slippa plastmattan och få gå på nyklippt gräs istället!

På fredag bjuds det på hemmapremiär på Grohedsvallen, vi tar emot IFK Lane, matchstart klockan 18.00. Hoppas vi ses där!

Jag känner mig nöjd med att komma igång här på bloggen och fler inlägg ska det bli, nästa vecka kan ni vänta er intervju från tränaren och lite annat smått & gött!

Måste höja en stor fråga som nog många undrar, vem bloggar för Sjuntorp i år?.. 🙂 Sir-kassör kanske?!

 

HA DE.