Ja då var ju seriematcherna i full rulle och efter två matcher så kan man konstatera att vi står på 0p och 1-5 i målskillnad….

Detta är ju inte vad man hade förväntat sig och ja för min egen del efter TIF matchen så var det mycket besvikelse över att vi inte vann en match vi ska vinna 9/10 gånger. Extra bittert var det att upphärad bekante Jonas Olsén sänkte oss….

tspelades en match igår mot Hjärtum, ett lag som vi vet skulle vara bra och har levererat på försäsongen, jag kunde tyvärr inte medverka då jag var på återträff med Afghanistan gänget. Men när jag kom hem sent igår så fick jag reda på att det hade blivit en 0-3 torsk….

 

Jag tror nog inte att man ska börja känna någon oro ännu utan detta kommer rättas till och vi kommer bli ett segrande lag igen. Men om dessa två matcher kommer bli avgörande sen när man summerar säsongen sen till hösten så kommer jag nog gå i väggen både en och tre gånger….

Glöm inte att kolla på Chelsea-Arsenal imorgon, då säkras ligatiteln och jag kan nog dra upp smilbanden igen.

 

Ha d gott!

//Tobias #21