Hej allesammans!

Får väl starta med att be om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen, MEN vi har faktiskt bra anledningar att skylla lite på…. Emilia har ju nyss opererat knät och haltar fram på fotbollsplanen just nu, börjar dock se riktigt bra ut! Och jag, mitt i denna fotbollssäsong bestämde jag mig för att flytta, samtidigt som det är fullt ös på jobbet. Så jag har pendlat mellan jobb, flytt, fotboll & lite mera flytt, och det har knappt funnits en minut mellan det. Så nu åker jag faktiskt och ger mig själv en välbehövlig vila i 2 veckor i det vackra Italien.

********

Så över till lite fotboll, och igår gjorde vi vår sista match för vårsäsongen med damerna. Denna spelades mot Alingsås, som vi även hade vår seriepremiär mot och den förlorade vi ju med 2-4.. Vi startade ju inte fantastiskt bra i år men har klättrat och blivit bättre med varje match vi spelat, och det syntes tydligt igår. Hade vi satt alla våra chanser så har vi förmodligen kunnat vinna med tvåsiffrigt,  men matchen slutade tillslut 1-5 till oss! Så vi går på uppehåll med huvudet högt upp ?

Målskyttarna & matchens bästa spelare mot Alingsås

Målskyttarna & matchens bästa spelare mot Alingsås

*******

Sen tänkte jag bara ta upp en fruktansvärt tråkig grej med och det är att vi under en 2 veckors period har fått en traktor inkörd i vår inomhushall,  inbrott i kiosken på Tingevi i Lödöse & inbrott i kiosken på Alevi i Nygård. Jag blir så ledsen när jag hör detta, för det första så förstår jag inte hur tankarna går över huvud taget på en människa som gör något sådant. Så i vår lilla förening, bara komma å förstöra allt.. Finns det inget hjärta i dom? För detta påverkar ju oss ganska mycket. Hade jag fått veta vem det var så hade jag tagit hen i örat.

******

Nu fortsätter jag min färd mot Landvetter och sedan mot Italien. Så nu får Emilia ta över och sköta bloggen ensam i 2 veckor ?

 

Ha de gött, hajj! – My Löfström