Oranje FK

Nu har vi spelat fyra seriematcher och det har blivit två vinster och tyvärr två snöpliga förluster. Vi är nere i en svacka just nu men med den kvalité som vi har i laget så är jag säker på att vi vänder på steken nästa omgång. Det som är extra tråkigt är att vi gjorde vår första hemmaförlust på över 20 månader. Men, nu kör vi en match i taget tills vi får grepp om platserna o toppen igen och då JÄVLAR!!!!
IMG_8151

 

EM-truppen

Jaha, där kom den. En väntad trupp av Hamrén = en tråkig trupp av Hamrén. Jag förstår inte vad Wernblom, Zengin, S. Larsson och Lewicki gör i truppen. Givetvis borde Wendt och J. Olsson vara med. Sedan tycker jag att en lirare som Sam Larsson eller Quaison kunnat få chansen. Riktigt bra spelare att slänga in när vi behöver trycka på. Vet inte vad Wernblom ska göra mer än att vara en go-gubbe.. Och att Zengin är med är väl för att harmonin i gruppen med Durmaz och Zlatan ska funka. Sen har jag aldrig pratat gott om Sebastian Larsson, det han gör är att springa, gnälla, springa och gnälla igen. Givetvis kan man inte ha en EM-trupp med bara debutanter men det går att få ihop en erfaren startelva med några färskingar att slänga in som kommer göra allt för att synas och göra bra ifrån sig.
Jag kommer skriva ihop en önskeelva inför första matchen precis innan det börjar 🙂

AC Milan

Älskade Milan!! Skit i matchen mot Roma nu i helgen och satsa allt krut nu har inför cupfinalen mot Juventus istället. Det ska fan spottas blod och jag vill se varenda jävel offra sig likt Gattuso och Ambrosini gjorde på sin tid! Forza Milan, non mollare mai !!!!!IMG_8151

Ciao tutti!