Hej bloggen!
Efter ett par oerhört kämpiga veckor på fel sida linjen är jag nu på helt rätt sida igen med ett gips fattigare. Har fått strängt förbud med fotboll i några veckor till, men mor har fixat mig ett grymt handleds skydd och tejpar in mig i flera rullar tejp innan träning så är nog näst intill helt omöjligt att det skulle kunna ske en skada på träningarna. Men med min otur skulle det inte förvåna mig…

(null)

(null)

Men ja nu över till det lite roligare delarna, äntligen tillbaka på planen och väldigt väldigt skönt att få känna på bollen igen! Med våra nya tränare har vi även valt ett nytt spel system som vi sliter och slipar på hela tiden. Absolut inte helt lätt att få in ett helt nytt sätt att tänka och sedan visa detta på planen, men vi kämpar och sliter och alla är nyfikna och vill, så detta ska inte bli annat än bra. Dock är det ju som sagt inte lätt att lära gamla hundar att sitta, men det verkar både Sebastian och Patrik ( nya tränarna) kunna fixa galant.

Till helgen blåser vi av första träningsmatcherna och på lördagar är det à-lagets tur att ställa upp och u-laget på söndagen. Det känns som att vi har väldigt bra koll på hur detta spelsystemet ska fungera i teorin men ska kunna praktisera det också och det är på god väg. Ska därför bli oerhört intressant och roligt att se hur det fungerar i helgen!

Vi hörs efter helgen, ha de / Elin