Denna helgen var både bra & dålig..

Då jag kände mig i väldigt bra form efter all rehab så bestämde jag mig för att vara med på match (nu i lördags) och var hur taggad som helst! Efter att inte ha spelat match på 4 och en halv månad så är man ju änna lite sugen såklart!

Stämningen i omklädningsrummet var riktigt het! Alla var taggade men samtidigt lugna vilket var skönt. Tror att det var bra med en sådan här match som i lördags där ingenting stod på spel. Man kunde bara gå ut och göra det bästa man kunde, vilket jag kan lova att alla gjorde! Kändes verkligen som om allt släppte, vi spelade riktigt bra.

Sedan blev det min tur att kliva in på plan, kom alltså in i 25 min in i andra halvlek. Jag gick in på topp och körde gärnet! För att vara första matchen så kände jag att jag inte tappat allt trots att jag trott de, haha fötterna vad med om ni förstår. Många bra pass till lagkamrater som löpte riktigt bra i djupet. Tillslut fick vi en hörna då jag hade varit inne i kanske 5 min. Jag sa till mig själv att nu ska den fan in! Och en perfekt hörna som Anna Axén la kunde jag lätt nicka in vid bortre stolpe! Den känslan var ärligt talat sjukt grym!! När man gör mål så blir man ju ännu mer på hugget ute efter mer. Så då ökade vi framåt. Plötsligt var vi framför mål och jag skulle göra en kroppsfint, men då ville inte mitt fantastiska knä hänga med utan det stannade och då vreds hela skiten rent ut sagt…. pissigt minst sagt. När vi långsamt skulle räta på benet så var det något som klickades rätt eller fel, kändes mer rätt som tur var. De blåste av matchen eftersom det bara var 5 minuter kvar.
Ambulansen kom och sjukhuset väntade. När jag kom dit så sågs det ingenting på röntgen, vilket jag nästan förstod. En ortoped kom och skulle klämma, vrida och tortera mig lite och satan va ont det gör men de måste ju självklart göra det annars kan de inte känna vad som pågår där inne. Läkaren tyckte knät ändå kändes stabilt men blev lite tveksam att utesluta korsband på grund av min smärta. Så om det är ledband eller korsband vet jag inte, men min känsla säger att inre ledband är av, vilket jag nästan hoppas. Man vill ju få en så kort rehab period som möjligt.

Åkte ifrån sjukhuset med kryckor men kunde redan igår (måndags) gå på foten, vilket känns gött. Nu väntas det en läkartid för att kolla knät ordentligt och verkligen se vad det är. Fingers crossed!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag i detta fantastiska väder! 🙂

 

Vill gärna avsluta detta inlägg med att alla mina tankar går till Anders Bankels familj. Hemska värld vi lever i och sjukt orättvis. Bankel var en helt fantastisk person och var alltid glad mot alla han mötte. Min mentor & vän kommer alltid va saknad, aldrig glömd.

R.I.P Anders Bankel. <3

 

rip bankel