Long time long seen för att uttrycka sig på utrikiska. Då var jag åter i 0520-land ett tag framöver och det tror jag att coach DNB och Johan Salinkas gråter glädjetårar över att deras bästa bollpumpare och kaffekokare är åter i stan.

Det hör väl till att välkomna våra två nya förmågor Martin och Linnea till la familia. Ska bli spännande att se vad dessa två har att komma med i detta forumet, lycka till!

Jag skrev ett inlägg på UIS officiella hemsida tidigare när Raktuppikrysset.se var nere för uppdateringar och det var en liten resumé mitt under försäsongen http://www.svenskalag.se/uis-herr/sida/44434/vartarpirlo

11212470_952477408119375_2103573148_n

Men om 4 dagar är det dags att ta emot ett favorittippat Wargön ute på lindåsvallens matta! Trots att jag varit iväg på uppdrag på annat ort nu på sistone så är jag fruktansvärt taggad och laddad att äntligen få dra igång seriespelet.

Men nu när försäsongen är näst intill slut så undrar ju folk ute på bygden samt i stor stan vart Upphärads IS står och hur är formen ?

Vi har utvecklat en bättre lagsammanhållningen till varandra i laget och defensiven har blivit bättre jämfört med förra året, att vi har fått in en ”riktig” målvakt i Nisse Örberg kommer göra gott för oss jämfört med förra året då vi inte hade en uttalad målvakt överhuvudtaget utan de var oftast olika personer som fick agera sista utpost….

 

Årets favoritskap i div6 Trollhättan bärs enligt mig av en fyrling i form av Trollhättans Syrianska, Sjuntorps IF, Wargöns IK och Trollhättans IF, sen bakom dessa är det öppen terräng och vad som helst kan ske.

Sett till resultaten från träningsmatcherna så håller jag TIF och SIF som liiiiite starkare favoriter att ta hem serien, framförallt har SIF imponerat på mig med en ruskigt stark försäsong, SIF ser även starkt ut på träningarna vilket gör att jag längtar ihjäl mig första flundrederbyt!!!

 

Tänkte även slänga ut en liten såg (ännu en gång) till alla ni som tejpar upp era tröjärmar för att visa biceps/triceps(9/10 gånger är biceps/triceps obefintlig…) Så ni som gör detta ÅTGÄRDA snarast tack.

 

För övrigt vill jag hylla alla er som har robotdammsugare, helt plötsligt har dammsuga fått en annan innebörd för mig, som nu när jag sitter här och skriver lite med en kopp kaffe så åker denna manick runt och dammsuger, super gatt!!

Träning ikväll för oss i UIS ska försöka ta en bild eller flera på våra fotogeniska killar så har jag något att visa opp er snarast.

 

Tack på förhand!

Mvh Tobias Nilsson #21