I VFK har vi förmånen att ha fantastiska supportrar som alltid stöttar oss. Vi har några som är mer ”fanatiska” än andra och som ibland även är på träningarna och stöttar oss. En av dessa är Johan Brobeck.

Här nedan kommer en liten kort intervju med Johan.

Berätta lite kort om dig själv: Jag är en kille på 24 år som älskar sport. Mest innebandy, fotboll och kälkhockey. På min fritid är jag mycket med min mormor, på vintern är jag mycket i A-hallen och ser och hjälper tvåstad kik. På sommaren hänger jag mycket på Vänersvallen.

Hur länge har du supportat VFK? Sedan laget kom till.

Varför just VFK? Jag har själv spelat i VFK i många år så det var ganska naturligt.

Hur tror du det går för oss denna säsong? Vi vinner div 2. Jag tror på VFK dam.

Vilken match ser du fram emot mest till hösten? Måste säga matcherna mot Wargön och Vänersborgs IF. De kommer bli roliga.

Har du någon favoritspelare i VFK? Jag har många men ifall jag måste säga en så är det Linn Andersson.

 

Fem snabba med Johan

Sommar eller vinter: Sommar

Fotboll eller Innebandy: SVÅRT! Jag kan inte välja så jag säger båda.

Pizza eller Hamburgare: Pizza

Komedi eller Action: Komedi

Bruce Springsteen eller Håkan Hellström: Håkan Hellström

Tack så mycket Johan för att du ställde upp på intervjun och för ditt fantastiska stöd!

We love you!

Johan och laget

Johan och laget