Oranje FK
Säsongen är avslutad och vi har för några veckor sedan börjat lira futsal. Vi har spelat två träningsmatcher och två seriematcher hittills. Det har varit lite blandat resultat då vi åkt på förlust i träningsmatcherna men vunnit våra seriematcher. I år spelar Oranje FK i en serie där lite blandade lag håller till, men mestadels lag från div 6 och 7. Vi får se om vi kommer anmäla oss till några roliga inomhuscuper under vintern. Kanske någon som har tips på en bra och rolig turnering nånstans i Sverige?

Silly Season
Vi har hittills inte signat någon till oss men vi har en hel del provspelare som ser intressanta ut. Det känns som Oranje FK är en eftertraktad klubb vilket är väldigt roligt såklart. Men det ger oss också lyxproblem att vi måste tacka nej till spelare, trots att det är div 6.

Tränarutbildning
Jag går i tankarna att anmäla mig till ledarutbildning inom fotbollen. Jag har gått första steget under tiden på gymnasiet men efter att ha läst på lite så verkar det som att jag måste börja om från början då systemet är omgjort. Men målet för 2016 får bli att anmäla mig till första utbildningen under våren alternativt under hösten. Vore kul att köra utbildningen tillsammans med någon så om det är någon mer som är intresserad så säg till så kör vi 🙂

 

Ha de gott!

// Emil