För egen del har denna veckan varit trög med en förkylning som har stoppat mig från träning. Det är aldrig roligt att vara sjuk men hellre nu än när serien är igång. Jag är väldigt spelsugen igen efter förra helgens kanonmatch mot IFK Uddevalla så ska testa kroppen på kvällens träning och se om jag kan vara med imorgon mot Herrestad!
Förra helgen mötte vi som sagt IFK Uddevalla och efter första 20 minuterna trodde jag att det skulle sluta som förra gången vi mötte dom, 2013, då vi förlorade med 5-0. Dom började i en rasande fart med bra passningsspel och fick ett tidigt mål. Men vi rycker upp oss och får till slut 2-2 efter att ha haft ledningen med 1-2.

 

Ett 20-tal mellerudare var på plats och kollade och det är alltid kul att ha supporters med sig på bortamatcherna!
Men som MIF-fan kan du även sitta hemma i favoritfåtöljen med en köpp kaffe och ställa upp paddan/datorn i knäet och bara luta dig tillbaka och få direktrapportering på alla sociala medier som finns, och lite till.. typ!

Det är en massa bilder på Instagram inför, under och efter matcherna, Live-rapportering som uppdateras näst intill minut för minut på Twitter, Och matchen är knappt slut innan ett matchreferat ligger ute på hemsidan. Till och med min otekniske far har fått sig en kurs av mig och sitter hemma och följer oss på Twitter när han inte har möjlighet att åka och kolla på matcherna.

Tobias Coster heter mannen som har lyckats få igång ett riktigt stort intresse kring MIF, han har sett till så att MIF har:

– Nästan 400 följare Instagram

– 265 följare på Twitter

– Grupp med 225 medlemmar Facebook

– Grym hemsida med intervjuer, spelschema och en egen Youtube-kanal.

Och mer följare vill vi ha, så in och följ oss! 🙂

Tobbe är även vår materialförvaltare och är oerhört uppskattad i Mellerud. Här intervjuar han Markus Svensson efter en seger för ett par år sedan.

 

Det är mycket på gång i MIF, nästa fredag drar vi iväg till London och kollar på fotboll och dricker möjligtvis en och annan kall, Pepsi.

Omklädningsrummet har fått sig ett rejält lyft, när det är klart kommer jag visa upp det här, kommer att bli grymt snyggt!

Trevlig helg på er!