Vad är det som händer? Vilket helt fantastiskt väder vi varit bortskämda med den senaste veckan! Riktigt bra fotbollsväder!

I helgen som var tog vi emot Sjömarken på ett soldränkt Vänersvallen. Det kändes redan på uppvärmningen att det låg en bra känsla i luften. Vi var taggade och fokuset var väldigt bra. Sjömarken började bäst och satte hög press på oss första 5 minuterna men så bröt vi ett anfall och ställde om snabbt och så hade vi 1-0 i ryggen. Väldigt skön start. Vi tog sedan över matchen mer och mer och gjorde både de andra och tredje målet innan Sjömarken stack emellan precis innan halvlek och gjorde 3-2. I andra halvlek fortsätter vi att spela bra och vinner till slut matchen med 5-2.

Måste nämna vår supergoalie Emeli som tog plats mellan stolparna i matchen mot Sjömarken. Hon har tyvärr haft en tråkig start på säsongen med sjukdom som inte vill ge sig men äntligen kommit igång och tränar på bra. Hon har en gång tidigare denna säsong agerat målvakt (är egentligen anfallare), då vi haft de andra målvakterna borta pga. olika anledningar. I helgen var det dags igen och jag tycker hon gör en kanoninsats. Det är inte lätt att bara hoppa in och ställa sig men Emeli gjorde det galant. Stora berömmet!

I veckan har vi tränat på bra. Bra tempo och bra spel på träningarna. Lite trötta ben på måndagsträningen efter matchen men vi körde på bra trots att det vankades löpning och styrka som ”uppvärmning”. På söndag styr vi kosan mot Ulricehamn för säsongens fjärde match. Det blir vår första bortamatch för säsongen. Vi har haft ganska skön start i och med att vi inte haft någon ”riktig” borta match (Tycker inte bortamatchen mot VIF på Vänersvallen räknas som en riktig bortamatch). Vi har haft väldigt bra publikstöd såhär långt och hoppas supportrarna även åker och ser på oss nu på söndag. En söndagsutflykt till Ulricehamn kan man ju inte tacka nej till? 17.00 blåser domaren i pipan!

I nästa inlägg blir det en liten specialare, det ser vi fram emot!

På återseende!

Segerjubel efter 5-2 mot Sjömarken

Segerjubel efter 5-2 mot Sjömarken