Vi tänkte att Vad passar inte bättre än att låta första inlägget handla om just vår släkt i fotbollens värld.
Vi, alltså My och Emilia som kommer att driva denna blogg är kusiner. Förra året hade vi 4 Löfströmare i laget, men i år är det bara vi 2 kvar.
Evelina Löfström, som nog dom flesta som har lite koll på LNIK vet vem det är. Hon är iallafall Emilias syster och bestämde sig i år för att bredda sina vingar och lämna sin trygghetszon här och spela vidare i Åsa IF. Den andra är Camilla Löfström, Emilias mor. Hon spelade sitt sista år förra året och bestämde sig för att lägga skorna på hyllan.

Sen så har vi ju resten av all denna släkt som inte heter Löfström i föreningen. Vi finns helt enkelt lite överallt, men är det inte lite så det ska vara i en breddning som denna?! Sen så är det ju så om man växer upp i nygård (som vi anser har världens bästa centrum, 4 fotbollsplaner!!) och har både mamma och pappa som spelar fotboll, då blir det ju som det har blivit för dom flesta av oss i laget. Man växer upp på fotbollsplanen! Och då har man innan man knappt förstår det själv, ett hjärta som klappar för ens förening, och det lämnar man ju inte.

Vi tänkte avsluta detta inlägg med att berätta en sak som vi tycker är fantastiskt kul. Torben, som nu är våran tränare. Senast han var i vår förening och tränade damlaget (ett x antal år sedan) så var det för våra mammor han var tränare. Alltså vårt lag han tränar nu idag, ungefär hälften av våra mammor tränade han då! Haha

Ha de gött vänner!