Välj en sida

I mitt förra inlägg gick jag igenom serietipset på herrsidan inför årets fotbollssäsong, och det präglades av höga toppar och djupa dalar.

Lite, lite bättre blir det när damserierna ska sammanfattas.

Facit får ni här:

DIVISION 2 VÄSTRA

 1. Vänersborgs FK
 2. Sjömarken
 3. Lödöse Nygård

 1. Skoftebyn

 1. Vänersborgs IF
 2. Wargön
 3. Ulricehamn

Sluttabellen
Kommentar: Friscopojkarna blev den solklara seriesegraren i slutändan, trots att jag bara tippade laget som fyra inför premiären. Ja, det var en miss såklart, men i övrigt blev det ganska bra. VFK kom ju tvåa, Sjömarken fyra och Lödöse Nygård trea. Skoftebyn? Femma. Och visst åkte, tyvärr, VIF, Wargön och Ulricehamn ur.
Betyg på tips: 4 av 5.

 

DIVISION 2 BOHUSLÄN-DAL

 1. Gilleby-Stala Orust
 2. Tjörn
 3. Bullaren

 1. Åsebro Brålanda

 1. Stångenäs/LAIK
 2. Stenungsund lag 2

Sluttabellen
Kommentar: Egentligen var det tio lag från början, men de blev snabbt sju då bland annat mina två tippade jumbolag drog sig ur. Trots det gick det ganska bra för tipset. Gilleby-Stala vann serien, Tjörn blev trea och Åsebro Brålanda femma.
Betyg på tips: 4 av 5.

 

DIVISION 3 VÄSTRA

 1. Trollhättans FK/Halvorstorp/Trollhättans BoIS
 2. Vinninga
 3. Mellby

 1. Sollebrunn
 2. Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro
 3. JK10

Sluttabellen
Kommentar: Det här blev ju väldigt bra, med facit i hand. TFK/HIS/TBoIS tog hem seriesegern, Mellby blev knapp tvåa och Vinninga kom trea. I botten hamnade Sollebrunn och Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro, precis som jag förutspådde. Den positiva överraskningen här var väl JK10, som blev femma till slut.
Betyg på tips: 4 av 5.

 

DIVISION 4 VÄSTRA

 1. Hudene
 2. Göta
 3. Vedum

 1. Åsaka

 1. Levene-Skogslund
 2. IFK Trollhättan
 3. Emtunga

Sluttabellen
Kommentar: Nja, det här är jag inte helt nöjd med. Vedum tog ju hem serien, strax före det Levene-Skogslund som jag trodde skulle få kämpa i botten. Min favorit Hudene slutade däremot trea. Samtidigt blev Åsaka femma, medan Göta floppade och tog en medioker åttondeplats. IFK Trollhättan blev sist.
Betyg på tips: 2 av 5.

 

DIVISION 4 BOHUSLÄN-DAL

 1. Ed
 2. LDB Dalsland
 3. Frändefors
 4. Henån
 5. Bengtsfors
 6. Svarteborg

Sluttabellen
Kommentar: Det som är skönt med en serie som bara innehåller sex lag är att man inte kan ha fler än sex fel. Och ja, här blev det faktiskt ”bara” fyra för min del. Bengtsfors chockade och vann, med LDB som tvåa och Frändefors som trea. Favorittippade Ed? Nja, jag hade nog missbedömt laget ganska kraftigt med tanke på att man slutade som nästjumbo…
Betyg på tips: 2 av 5.

Share This