Får göra ett litet inlägg nu på fredagen som inte är det minsta allvarligt. Efter min sista resvecka på jobbet med en tur till Oslo-Helsingfors-Oslo så ska jag nu byta jobb och underlätta träningsmöjligheterna.

Tänkte denna dagen passa på och göra ett idolinlägg och vem ska jag då hylla? Självklart min finska backklippa!!

Sami Hyypiä

Mannen som var den perfekta kombinationen, stenhård finsk back som spelade i Liverpool under många år. Det kunde inte vara bättre. Sami var den typen av spelare som jag tror ingen vill möta, speciellt inte forwards.

Under en period 2003-2004 så var han en av världens bästa backar, det är solklart och i Liverpool kommer han alltid vara ihågkommen. Att han till och med fick bära kaptensbindeln en tid är ett bevis på hans storhet.

Jag ser på filmer från hans karriär och får rysningar.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=lL3Z_gixN4E&w=560&h=315]

 Sjuntorp – Göta BK

I helgen får vi förmodligen en riktigt tuff match då Göta står som motståndare i DM. Vår grupp blev ju lite speciell då det inte finns några andra lag kvar om jag fattat rätt så detta är väl en ren gruppfinal. 🙂 Göta är ju självklart favoriter till segern men vi ska ge de en fight.

Jag som hela helgen står på mässa i Gbg och säljer lägenheter missar matchen vilket är jävligt synd. Det är ju alltid nåt att möta klubben där man slog sina första bredsidor i. Sen var ju den karriären kort då vi alla ungar lirade i LEIF resten av undomstiden.

Så håll tätt nu och så petar vi in en retur i 90:e och avgör matchen. Forza SIF

/Markus