Hej, bloggen!

Försäsongen är i full gång för oss i skoftebyn, med två nya tränare i tränarstaben som verkar kanonbra. Alla är galet taggade och laddade för ett grymt år! Vi tränar just nu lite olika, blandade träningar ute på konstgräset, inne i teorisalen men även på active där vi tränar crossfit.

Dock står jag mestadels för att ställa ut koner och agerar boll-Kalle just för tillfället med min brutna hand. Känns oerhört tråkigt.. Men efter en skidresa i Åre för ca 4 veckor sedan så kom jag hem med ett gips rikare, men så är det väl när man är född med otur… Nu, lite försäsongs-snack!
Tycker verkligen att vi har haft en riktigt bra försäsong hittills, även fast jag bara står på kanten på ute träningarna så känns det riktigt bra från alla spelarna samt tränarna. Sedan är crossfiten,som vi kör som fys, ruskigt bra. Riktigt stort plus till skoftebyn som lagt till det! (Guldstjärna)

bild

Hela upplägget känns oerhört seriöst och tror inte detta kan bli annat än bra, förra säsongens ”förlust” (eftersom vi inte vann utan kom 2 kan man väl kalla det för en förlust) så känns det som vi lagt det bakom oss helt och hållet och alla verkar och känns riktigt laddade och förberedda på ett grymt år.

”Sköfta mot guld” i år är det enda som gäller!