Hej på er fotbollsälskare!

En dag som denna är jag väldigt nöjd att jag är tillbaka från skada och redo att spela en riktigt rolig match mot Vänersborgs IF i ett riktigt gött väder hemma på rådavallen. Fri entré ikväll så hoppas på mycket folk. Vågar man hoppas på 500 personer kanske? Med tanke på hur vårat spel såg ut förra matchen mot Ahlafors (4-0 förlust) så är vi inte värda mer än 100 personer… Men nu är det en ny match med andra förutsättningar och vi kommer att vara sjukt taggade! Vi har inte förlorat på hemmaplan än och så ska det förbli.

 

Vi minns en liknande match för två år sen när vi slog dom med 2-0 hemma. Dom har väl nästan inte en spelare kvar från det året men Vänersborg brukar ha det tufft i Mellerud. Hoppas trenden håller i sig. Och se till att ta er till rådavallen ikväll!

Här firar vi ett mål mot Vänersborg 2013:

 

 

Supporterskap:

Vi spelare och ledare i MIF har många olika favoritlag. Jag har tänkt att göra en liten intervjuserie där olika spelare i laget ska få berätta vilket lag dom håller på i allsvenskan och varför. I höst kanske det även blir att presentera premier league lagen !? Vi får se. Kan redan nu meddela att det kommer bli många gliringar mellan dom olika lagen, rivaliten är nog störst mellan vissa herrar som håller på IFK Göteborg och Elfsborg med gliringar som ”brottarlag” och ”plastlag”…..  Även Hammarby, Örebro, Åtvidaberg och Malmö finns bland favoritlagen. Vilka som håller på vilka kommer att komma framöver här på bloggen.

 

Nu är det dags att börja tagga för match!! Ha det gött! / Oscar