Välj en sida

IMG_2189 (2)

Sist sa jag att vi hade längtat något otroligt efter seriepremiär. Men det här gott folk är nog ta mig sjutton snäppet bättre. Vi snackar gräspremiär! Tänk att tanken på att få springa runt på ett (i början av säsongen) åkerliknande underlag som ger kramp i både vader och lår (och dessutom stukade fotleder och smutsiga träningskläder som inget tvättmedel i hela världen rår på) kan framkalla sådan lycka. Att dessutom få göra gräsdebuten på Rudevi, en av landets finaste idrottsanläggningar gör ju knappast saken värre.

Förövrigt då? Jo tack, startade veckan med en 1-0 vinst i seriepremiären. Kanske inte helt rättvist, men ack så viktigt att genom en riktig kämpainsats av hela kollektivet kunna väga upp för det stundtals obefintliga spelet från vår sida. Till vår lycka och Bullarens förtret hade vi bara en domare, som vid en lite oklar räddning på vår mållinje dömde till vår fördel. Självklart står jag fast vid att domarbeslutet var korrekt men enligt Bullaren hade assisterande gjort en helt annan bedömning. Tack för hjälpen Dalslands & Bohusläns FF, tre pinnar till oss.

Jag fick förtroendet att spela i någon slags libroroll, vilket passade mig alldeles utmärkt. Jag menar vem drömmer inte om att slippa springa efter en markering och med gott samvete kunna gapa på medspelarna framför som däremot måste göra det? Utöver det var nog min insats ganska blek bestående av att sparka långt och försöka springa ikapp tjejer som denna försäsong tränat mer snabbhet än jag gjort i hela mitt liv.

IMG_0705 (1)

En bild från seriepremiären på två krigare som stått ut med 90 minuter av mitt tjatande och gapande. En kvalificerad gissning på att Ottosson kommer spendera den närmaste tiden i långa byxor, det där fotbollslivet är trots allt rätt glamouröst.

Imorgon gästar Rössö oss på Rudevi. Även fast jag mer än gärna hade spelat kommer jag att spendera den dagen på jobbet. För det här med att få ihop livet, hinna med skolan, skriva exjobb, jobba och spela fotboll är en ekvation som inte alltid går att lösa. Om det beror på ineffektivitet hos skribenten eller helt enkelt på att dygnet har för få timmar lämnar jag dock osagt. Hur som haver håller jag alla tummar för att tjejerna ska plocka hem ytterligare tre pinnar.

På återseende!

Share This