Dåså då har semestern tagit slut och jag är åter tillbaka på jobbet och knegar, träningarna med UIS har kickat igång och vi har börjat köra för att dels få revansch över våra kanske lite väl stora egon och att ändå försöka rädda det som räddas kan av denna säsong.

 

Jag har börjat köra 100% på träningarna och känner mig hetare än någonsin! har skaffat nya skor(återkommer till det lite senare) jag har tusen saker jag skulle vilja ta upp på bloggen saker som tex. MFF:s kross av röda tjuren, Chelseas chanser att ta hem Premier Leauge igen, såga Wallanderfilmerna men det är kanske bäst att hålla sig till ämnet och inte sväva iväg från verkligheten.

 

Jag önskar att jag spottade ut inlägg som andra diverse celebritetbloggare så att det blev mer frekvent här, men då känns det som om inläggen skulle tappa den lilla kvalitet som finns gömd i dem.

 

 

20150809_140019

En bild från fantastiskt vackra Grundsund

 

Men vi kör med en classic början och kör med vad som händer i UIS:

Jag tog mig en titt på serieläget och såg precis att vi har gått från att vara ett ”topplag” till ett lag som snart är nere på undre halvan ?!?!?! hur hände det ?!

 

Svaret på den frågan är väl att vi har förlorat matcher som skulle ha vunnits och ja det suger så j***a hårt… Jag blir frustrerad av tanken att det som skulle bli våran säsong har vi själva slarvat. finns inga andra att skylla på.

Martin Ahlin på ttelasfotbollsblogg utnämnde oss till vårens andra största besvikelse, tydligen har fiffens herrar kraschat ännu hårdare än vad vi gjort och hur det är möjligt kommer jag nog aldrig få reda på.

Vi är fortfarande lite få på träningarna nu efter uppehållet, men vi har flera som har varit i utlandet på semester som kommer hem när som och jag vad jag tror så kommer dessa killar behöva lite träning efter deras resor hihi…

Trots att vi inte varit så många som vi var under försäsongen har det ändå varit bra och givande träningar och det har vi att tacka Coach Emir och Lagledare Sahlin samt våran ålderman ”DNB” som har tagit ansvar på träningarna.

 

Vi har även haft några killar som har varit och tränat med oss och det har resulterat i att två killar har valt att skriva på för UIS.

Jag kommer återkomma med namn och lite mer när allting är officiellt och klart, men kan hinta om att en av våra nyförvärv är av samma nationalitet som IFK Göteborgs senaste värvning.

UIS kommer resa sig ur askan 

20150810_140748

Bild från första arbetsdagen efter semestern

Min åsikt just nu är att föreningen redan nu måste börja planera inför nästa säsong, med det menar jag att kanske kolla runt alternativen att göra en hopslagning med en geografiskt logiskt. Men jag är bara en simpel spelare 🙂

Om man ska ge några passningar till mina bloggarkollegor så vill jag se Jonas Andersen och Snabbe Snibb producera lite goa inlägg nu! Samt vill jag ha tillbaka Dobrans veckobrev! 

Snapchat--4327854761271650360

Dåså här är de nya skorna jag lovade att berätta mer om och det är ta mig tusan de skönaste skor som jag haft på mina fossingar!

Jag var lite skeptisk till en början men ack vad dessa skor övertygade mig. Så nu är vi oskiljaktiga och gör de mesta ihop!

Ett stort tack till http://www.unisportstore.se/ för en snabb och smidig leverans.

Med dessa skor så har jag fått ett tillslag som hade gjort Pirlo stolt. Bevis kommer komma efter morgondagens träning.

 

 

Ja men då känner jag mig väl relativt nöjd och hoppas att jag inom kort kommer komma med lite mer glada nyheter om Upphäradshjältar årgång 2015.

Väl mött!

/// Tobias Nilsson #21