Välj en sida

Även denna vecka uteblev Veckans Profil men jag siktar på nya tag nästa vecka. Fredrik Karlsson är mitt kikarsikte så han kan börja förbereda sig.

Vad har hänt i klubben sedans vi senast sågs bloggen?
* 6 poäng har lagts i lagets kassa
*William Svenungsson har gjort comeback i den rödvita hemmatröjan
*Mikael Persson har avtjänat sitt straff
*Rakt upp i kryssets onlinebutik har öppnat
*Marcus Algevi gör som vanligt mål
*Jag tjötade till mig en bänkplats i matchen mot Syrianska

Så vi börjar att sakta men säkert bearbeta den här listan med lite tankar och en del fakta.

Ytterligare 6 poäng har Hjärtums glada gäng spelat in. Varför jag skriver just ”glada gäng” är av den enkla anledningen att vår segersång går så. Fråga några utav våra motståndare om vad dom tycker om sången, alla har ju hört den. Med många tongivande spelare borta, så som Pontus, Persson, Sportis, Jesper, Hannes och Jordfräs, i dom senaste matcherna mot Hemsjö och Syrianska. Inte alla under samma match men det har ändå varit en del återbud. Och det är väl det jag tycker är mest kul att se. Förvisso är full pott på 2 matcher alltid kul att skåda men har man varit och kollat på matcherna och ser att vi håller lika högt bolltempo och spelförståelsen är lika god oavsett om det är spelare som startat dom flesta matcherna mot en som inte har haft någon start ännu. Rosu ”Costi” Constantin knep sin första startplats denna säsong, kul! Med 16 poäng och god målskillnad ligger vi i serieledning. Säger absolut ingenting efter 6 matcher spelade med det är alltid roligt att se! Härnäst på tapeten väntar Wargön och den stora stygga vargen TIF. Spännande veckor på ingående.

IMG_3205
William Svenungsson har efter några års frånvaro gjort comeback. En spelare med talang och skulle han lägga maken till att bli så bra som möjligt i år vet jag att han kommer bli tuff för våra motståndare. Tillför tyngd och längd till laget och när våran medellängd ligger på ca 150cm när inte Persson är med. Om han platsar i omklädningsrummet? Ja, han är väl definitionen utav en ”go gubbe”

Mikael Persson har som sagt varit avstängd och honom passade vi på att skicka iväg på semester under tiden. Att ytterligare diskutera den situationen eller domslutet är lönlöst. Fick i alla fall läsa domarens version då han skickat in till domarförbundet. Kan väl säga att den versionen var lika dålig som domslutet.
Grymt målfarlig på träningarna och hunger i blicken. Wargön får se upp på vänsterkanten. Han är rätt sugen på att ta igen matcherna han missat.

Rakt upp I kryssets onlinebutik öppnade. Gick loss för 1.200kr direkt och hoppas kläderna anländer tidigt nästa vecka. Ett jäkla kul initiativ och skulle blivit överlycklig över att se några T-shirts eller liknande ute på joggingturer i sommar!

Marcus Algevi fortsätter att göra mål. En annan ”nyhet” är ju även att himlen är blå.
11 mål på 6 matcher om jag inte minns fel.

Algevis benskydd vänster och Coach's benskydd höger

Algevis benskydd vänster och Coach’s benskydd höger. Ingen större skillnad?

Då det fanns plats över på bänken i matchen mot Syrianska tjötade jag till mig att få dra på mig matchtröjan. Det gick förvisso hem men det blev inget inhopp för min del. Hur som helst var det en så galet go känsla att igen få dra på sig nummer 17 över huvudet och vara med på uppvärmningen. Man får börja någonstans.
I match minut 88 frågade jag coach Martin om jag fick göra ett inhopp bara för att stilla alla förväntansfulla supportar men Martin nekade. Det är tur att jag har honom. Varför ens riskera att gå på för tidigt för en ynka minut när det är så många matcher kvar. Coach får vara mitt förstånd när mitt sug efter fotbollen tar över det lilla vett som finns i huvudet på mig.

Ett rätt så faktafyllt inlägg men så blir det ibland. Nästa vecka vankas Veckans Profil samt en hyllning om det hinns med. Ha en fortsatt trevlig dag, det ska i alla fall jag ha. Lunch på O’learys väntar!

Vi hörs!
/Lucas
 

Share This