Först vill jag bara gnälla lite, först  tar herrarna allt varmvatten men de kanske jag kan leva med men nu får div 2 damer inga linjemän, de här är FÖR JÄVLIGT till fördel för herrar div 5, VästaGötalands fotbollsförbund vart är ni påväg?? SKÄRPNING

Så, nu till lite annat, 

Seriepremiären var förra helgen och ett galet laddat gäng var på nysätra och redo för seriepremiär. Grönt gräs(är det ju alltid på nysätra men iallafall) hemmaplan och sol. En konstig känsla var de dock vid samlingen men de är ju så klart så det ska vara, nervöst. Matchen var mot Bergdalen som är tippade trea Så så klart skulle det bli en jäkla kött match och vinst var det ända som fanns. Vi hittade bra spel och fick fina uppspel men satte inte riktigt våra lägen och mål är det ju som räknas i fotboll och de blev det inte många av från vår sida. Ska inte sticka under stolen med att vi fick kämpa men känns tråkigt att förlora (som vi gjorde) men Bergdalen var bra,men de där skulle vi ha tagit hem… Men en bra första match iallafall och vi hittade rätt i vårat spelsystem. 

Men en liten inblick i mitt eget liv lite mer så är det stress mellan Lidl, fotbolls träningarna, matcherna och privatliv. Att försöka få plats med allt är svårt men som den tjej jag är som gillar när det händer grejer så försöker jag pussla ihop det så gott det går! Man vill ju sjävklart gå på alla träningar, jobba alla jobbpasss, hänga med alla vännerna och familjen, och samtidigt vara gla och go! Jo men detta passar mig perfekt, fotbollen tar ju väldigt mycket tid, men det är ju det roligaste jag vet! 

Idag var de samling 10 och match start 15 för andra matchen, denna mot Kindaholm. Vi tog med oss en 3-0 vinst hem, var en liten skönare bussresa hem med den segern i ryggan!!  
Nu taggar vi nästa helg då det är derby mot Lödöse/nygård! 

Vi hörs, KRAM Elin! 

 

Inga glada miner efter seriepremiären 

  

Isa och Sofie efter veckans träning när herrarna hade tagit allt varmvatten..

 

Och en stökig bild efter dagens seger