Oj va längesen det var jag skrev ett inlägg här. Bedrövligt!

Vad har jag grejat med egentligen? Ja…. Jag har hunnit med att vinna, förlora på tilläggstid, bli skadad, nördat fotbollskampen, varit på IFK Göteborg-AIK. Bland annat!

Skadan jag åkt på har hållit mig borta i lite mer än 2 veckor nu, missar min tredje match i rad mot Skoftebyn imorgon… Har inte varit borta mer än 1 match sedan 2009 då jag fick en lite vridning i knäet och missade kanske 5-6 matcher.

Nu har jag fått en muskelinflammation i höften plus att 2 kotor i ryggen har tryckts ihop och klämt på en ischiasnerv! Men fick tips på en bra kiropraktor i Göteborg vid namn Sten Magnusson som ryckte rätt kroppen! Riktigt kunnig var han och verkade ha stor erfarenhet så honom kan jag rekommendera om ni skulle få problem med ryggen någon gång.

Jag är nästan återställd men lite av inflammationen verkar hålla sig kvar i min höft så siktar på att vara tillbaka nästa lördag mot Ahlafors!

Vi i Mellerud är tyvärr inne i en negativ trend. Det såg ju så ljust ut när vi slog serieledarna Kungsbacka hemma för några veckor sedan och spelade en riktig fin fotboll. framförallt i första halvlek. Men sen möte vi Västra Frölunda helgen efter där det stod 2-2 när klockan hade tickat sig upp till 92e minuten och våran duktige Joel Lundgren faller i straffområdet och vi vill ha straff, men istället vänder spelet och Frölunda avgör… Riktigt surt och det första man tänker är ju att det är domarens fel. Men det är det ju inte! Vi borde ha avgjort tidigare. Det var en ganska ung domare och jag kan tänka mig att han inte vågade/ville avgöra matchen med att döma straff, men det blir ju delvis avgörande när istället det andra laget vänder och gör mål… men men! Nästa gång är det vår tur att få avgöra i slutminuterna, hoppas jag…

 

Nu hoppas jag att vår tränare David Svensson sätter upp en riktigt bra taktik mot Skoftebyn och att vi tar våran andra seger för iår!!!

 

Forza MIF