Nu har det gått två matcher av denna säsong och tyvärr står vi fortfarande på 0 poäng, inget drömscenario direkt. Först matchen spelade vi mot Alingsås KIK och fick där stryk med 2-4.. Vi tycker inte att vi var oss själva på plan, kanske premiärnerverna som spökade? Och så måste det vara, för mot Bergdalen som vi mötte i söndags såg det mycket bättre ut trots förlust.
Näst på tur står Skoftebyn och den matchen kommer bli riktigt rolig/spännande! Ska bli kul att se vad våran bloggkollega Elin kan bidra med på plan (vi brukar va rätt duktiga på att prata/psyka från läktaren, så oss kan hon räkna med att höra) 😉

premiärglada damer!

premiärglada damer!

 

*******

 

Några ord om vårat herrlag som också har hunnit spela två matcher sen senast, varav en var väldigt händelserik som ni kanske tidigare läst på Lukas från Hjärtums IS’s inlägg. Vi tänkte ge er ett annat perspektiv av händelsen. Det vi ser är att Hjärtum slår en boll på djupet som deras anfallare löper på, samt våran ytterback. Våran målvakt (Stoffe) slänger sig efter bollen samtidigt som Hjärtums anfallare ”vräker” omkull vår ytterback över Stoffe, därefter fortsätter anfallaren rakt in i Stoffe och från vår vinkel så fick han en spark i magen av anfallaren.
Trots allt detta så går vi ändå in i andra halvlek och tar över matchen. Vi kvitterar och är närmare två-tre mål framåt än ett bakåt. Gött att se en så go inställning hos dom!

Vår målvakt Stoffe blev hämtad av ambulanshelikopter där dom senare på sjukhuset konstaterade en blödning i levern och möjligtvis sprickor i revbenen. Men han mår under omständigheterna bra!
Hoppas på att han är tillbaka så snart som möjligt!

 

Målskytt & publlikens lirare!

Målskytt & publlikens lirare!

*******

SENASTE RESLUTAT I LNIK

LNIK herr vs Trollhättans IF 3-1
LNIK dam vs Alingsås KIK 2-4
LNIK juniorer vs Vårgårda 5-4
LNIK dam B vs Skepplanda BTK 0-2
LNIK herr vs Hjärtums IS 1-1
LNIK dam vs Bergdalen IK 0-1
LNIK herr B vs Åsaka 4-1

*******
Förresten! Vet ni vad Nils Karlsson Pyssling säger till vakten i krogkön?
– Är det chill i vipen eller?

Ha det gött, hajj! / My & Emilia