Då var det dags att slå sig ner i fåtöljen och få ihop ett blogginlägg igen! Känns extra kul att skriva nu när vi går mot seriestart!!
Imorgon lördag drar det igång. IK Virgo gästar rådavallen och det ska bli roligt att se hur vi står oss.

 

Tyvärr har vi lite småskavanker i truppen med några frågetecken inför imorgon, men tror att många kan bita ihop och spela imorgon på ren vilja 🙂

Själv har man hamnat i en prekär situation med ett dop för en nära släkting där jag ska vara gudfar åt den nyfödda. Dopet börjar klockan 14 och vår match startar klockan 15…  Så en plats i startelvan kommer det inte att bli, kan hända att jag kommer kutandes in i omklädningsrummet strax innan matchstart och sliter av mig kavajen för att i alla fall få sitta på bänken men vi får se lite hur skadeläget är i truppen också om våra mittbackar hinner bli friska.

 

Vi har tränat på gräs ett par veckor nu och det är så skönt att slippa konstgräset! Premiären verkar som att den kommer att spelas på gräs också så det känns bra. Här är gänget som ska vinna imorgon:

 

 

Som ni alla vet har ju allsvenskan i fotboll dragit igång. Abstinensen har varit stor och jag och en lagkompis drog förra onsdagen ner till Borås för att stötta Hammarby. Det gick ju helt ok, 1 poäng nere i Borås är inte fy skam! Dom har fått en perfekt start på serien och har höjt intresset i hela landet!
Dom två första hemmamatcherna har varit slutsålda och mycket talar för att dom två kommande blir det också. Helt otroligt!
Började hålla på Bajen för cirka 10 år sedan när Petter Andersson och Erkan Zengin härjade som värst på Söderstadion. Bra stämning på läktarna och rolig fotboll fick mig att bli grönvit!
Men Färjestad i hockey är laget som gäller först och främst men kul att kunna följa ett lag på sommaren också.

På jobbet arbetar jag tillsammans med en hardcore MFF-are, både han och jag har väl lite hybris över våra lags framgångar senaste året men ingen kan beskylla oss för att vara okunniga i alla fall. Vi brukar starta dagen med att ge varandra två bokstäver, alltså Initialer, där vi ska komma fram till en spelare i fotbollsallsvenskan nu, eller ibland då. Till exempel NB = Nabil Bahoui. Nördar? Oja!! Men tiden går fort och man kan bli fruktansvärt frustrerad när man inte gissar rätt. Kompisen i fråga funderade i timmar innan han efter några ledtrådar kom fram till AT = Arash Talebinejad….

 

Hoppas många av er besöker rådavallen  imorgon!
Ett premiärtips ska ni få av mig också, 3-1 blir slutresultatet till oss!