Så av en händelse går här ett önskemål från Martin Ahlin i uppfyllelse direkt. 😉
Han efterlyste folk som Linnea och vi tror på denna brytningssäkra bloggerska till 100%.

Välkommen in på bloggen, Linnea och Åsebro/Brålanda

Namn: Linnea Johansson
Smeknamn: Linnisen
Född år: 1994
Familj: Mamma, pappa & två syskon.
Arbete: Studerande
Moderklubb: Gestad SK
Tröjnummer: 16
Håller på lag: Elfsborg
Favoritspelare: Klas Ingesson, större kämpe finns inte!

Hejsan Linnea, välkommen till ”Rakt upp i krysset”. Vem är nu denna Linnea Johansson?
– Tack så mycket! Denna Linnea är en snart 22-årig tjej uppvuxen utanför Brålanda. En ganska central del i mitt liv och något som de senaste 16 åren tagit upp mycket av min lediga tid är fotbollen. Det hela startade på ett blåsigt Skerrevi i Gestad som de första åren agerade hemmaplan, till att i dagsläget få försvara Rudevi & Sörbyvallen tillsammans med tjejerna i Åsebro/Brålanda. När jag inte befinner mig på en fotbollsplan spenderar jag tiden på Högskolan Väst i Trollhättan där jag räknar ner dagarna till examen och drömmer om en vardag utan tentor, uppsatser och rapportinlämningar.

Hur gick tankarna när du fick frågan om att blogga för rakt upp i krysset?
– Ska jag vara helt ärlig så fick jag skrivkramp och prestationsångest innan jag ens hunnit läsa klart mailet. Samtidigt känns det jätteroligt att ha blivit tillfrågad och få möjlighet att representera Åsebro/Brålandas damlag. Har alltid tyckt att damfotbollen fått för lite uppmärksamhet så det är nog dags för mig att dra mitt strå till stacken.

Hur har försäsongen sett ut 2016, för dig och laget?
– Försäsongen började lite trögt med mycket sjukdomar och förkylningar i truppen vilket drog ner träningsnärvaron och ledde till att vi började spela träningsmatcher ganska sent. Detta har dock blivit mycket bättre med en bra uppslutning och bra intensitet på träningarna. Träningsmatcherna har varierat både i resultat och spelkvalité, men överlag känns det som att vi är väl förberedda inför premiären. Personligen har jag som i hela mitt liv spelat back i år fått ta steget upp på mittfältet och det har ärligt talat krävts både karta och kompass för att hitta rätt på planen. Det har dock varit en rolig utmaning, och det återstår att se vart jag hamnar när serien väl dragit igång.

Vilka är dina styrkor på planen?
– Mina främsta styrkor är nog att jag är lugn, brytningssäker och har bra spelförståelse.

Vad har ni för målsättning inför 2016 med laget?
– Målsättningen för 2016 är självklart att vi ska försöka vara med i toppen och kriga. Håller vi oss skadefria och friska tror jag att det finns goda möjligheter.

Har du följt bloggen 2015?
– Lite sporadiskt, läste något inlägg då och då.

Har du tidigare erfarenhet av att blogga?
– Nej, men är förövrigt ganska flitig på sociala medier, så förhoppningsvis ska jag klara av detta också.

Följer du någon annan blogg?
– En hel drös med allt från sport och träning till mode och inredning.

Nämn en spelare i laget som kommer vinna interna skytteligan. Och nämn en i laget som kommer vara er viktigaste spelare.
– Jag gissar på att Anna Dahlberg tar hem den interna skytteligan, hon kan förmodligen trolla bort vem som helst på en fotbollsplan. Att välja ut den viktigaste spelaren i vårt kollektiv är näst intill omöjligt. Om jag nu måste välja en så blir det Jennie Larsson. Hon är en riktig lagspelare som ser till lagets bästa, är träningsvillig och ger alltid 100 % på planen. Utöver detta har hon en fysik som gör mig grön av avundsjuka. Helt klart en spelare som man vill ha i sitt lag!

Vad önskar du dig mest av allt just nu?
– Är det okej att svara en nyklippt gräsplan, sol och sommar? Eller låter det klyschigt?

Fem snabba
Kaffe eller The
Naturgräs eller konstgräs
Spagetti eller makaroner
instagram eller snapchat
Nyår eller midsommar

Vi tackar Linnea för presentationen och hälsar återigen välkommen och lycka till!