Som de flesta i TTELA-land vet så blev det ett lagbyte för min del efter att 2014 års säsong blåstes av, just på min nya hemmaarena. Men innan jag börjar skriva av mig ordentligt så vill jag passa på att tacka alla i FCT för 4 fina år. Nu är det dags att skriva nya kapitel och dessa kapitel skall skrivas i IK Oddevold. Ett Oddevold som gav mig ett väldigt proffsigt intryck redan från första början och för min egna utveckling var detta en jättebra chans att ta.

Vi började träna den 7 januari och har kört stenhårt både på vackra Thordèngården som är Oddevolds träningsanläggning och även i den stora Rimnershallen där vi mestadels ägnat oss åt styrke- och löpträning. Från eget perspektiv trivs jag väldigt bra i Oddevold och som ni alla vet fick jag med mig en del polare från FCT som jag spelat med ihop i stort sett 3 år, men jag har fått ännu fler i den nya klubben. Riktigt goa gubbar!!

iko_alen1

iko_alen2

Det som måste nämnas är att vi alla nyförvärv blev väldigt bra bemötta på Thordengården, både av spelare och ledare och att det redan nu känns att detta verkligen är en riktigt bra grupp att arbeta stenhårt i. Alla spelare är målmedvetna, satsar stenhårt och väldigt duktiga fotbollsspelare. Nu till helgen blir det ett läger där bland annat längdskidåkning ingår, kan ju redan nu berätta att detta är ingen vass egenskap hos mig…….

I år kommer jag skriva ett x-antal inlägg om nästan allt möjligt som har med min fotboll att göra och ser även fram emot att dela med mig lite av vad som händer i Bohuslän, hoppas ni tar er tid och läser det!!