Välj en sida

Om denna blogg

2015 startades denna blogg med primärt mål att bli fotbollsspelarens fönster utåt. Alltså en blogg där fotbollsspelare bloggade om sitt fotbollsliv för både fotbollsspelare och fans. Detta skulle i så fall gynna både personen, laget och klubben på ett positivt sätt. Ett tag trodde jag så hårt på den att jag var en hårsmån från att börja ragga sponsorer införa ett belöningssystem och anordna en gala för de som var med. Så blev dock icke fallet då jag plötsligt fick känna på den hårda sanningen:
Att blogga är inget för gemene man. I alla fall inte i längden. Och absolut inte när det gäller kontinuitet.
Jo, visst fanns det såna som höll sin del av dealen. Men de var lätträknade och inte direkt såpass att de kunde dra tillräckligt besökare själva.

Jag höll i under 2015 och hela 2016 och i slutet breddade jag mig lite till och med, då jag även fick in flera lokala ordföranden att skriva spalter. Till sist fick jag även in vår lokala gigant när det gäller texter. Martin Ahlin.
Men det räckte tyvärr inte och jag såg min blomma vissna.

Nu har jag smällt allt och tänkte styra båten ut mot lugnare vatten.
Jag tar bloggen i egna händer och får helt enkelt se vartåt vinden blåser.
Men självklart finns det plats för fler här. Den som vill och känner att den vill ha sagt något, kan fördelaktigt publicera det här hos mig.

Eller som vi säger här på den gröna sidan:
”Dra ett skjutjärn rakt upp i krysset!”

Varför denna blogg?

Denna blogg kommer jag nu alltså använda för att själv få ut texter eller bilder kring vår lokala fotboll. Det kan vara allt från sammandrag för de yngsta till dunder-derbyt Sköfta-FCT eller kanske till och med någon landskamp t.ex. Jag kommer ha den för att jag kan och jag kommer publicera det jag känner. Kanske för att fylla på med lite material till de befintliga forumen och samtidigt då utnyttja den kundbredd ”rakt upp i krysset” ändå lyckats bygga upp.
Vi får väl se.

I grund och botten handlar det om att belysa vår underbara lokalfotboll.
Sen kanske det blir mer eller annat, men det får bli som en bonus i så fall.   😉

Hör av dig

Info

Använd gärna formuläret här och fråga vad du vill. Det kan handla om att du själv vill publicera en text, att du kanske vill annonsera här eller så vill du bara ge lite feedback.

Vi hörs