”Äntligen”

 Tyvärr så har ju inte denna helg varit i fotbollens tecken, men lite har man ändå hunnit med!

21:e Feb så händer det ju grejer! FCT tar emot Kamraterna från Göteborg, vågar man tippa på att FCT vinner med 2-1 ?

Är ju en del lag som börjat med sina träningsmatcher nu och såg att Halvorstorp spelade 3-3 mot Trollhättans Syrianska. Någon som har kommentarer om denna match ?

Ett Syrianska som det verkar vara lite spelarflykt ifrån eller är det bara lösa rykten ?

Nu är vi tre stycken från SuperSexan som bloggar här, blir bra när serien drar igång och det kanske kommer ut några hetsiga inlägg….

Då både TIF och Sjuntorp har träningstid innan oss så smyger man ju runt innan och försöker se vad det är för gubbar som deltar och vad för nivå det är på deras träningar.

Jag vill bara påpeka att av de skottövningar och en precisionsövning så har undertecknad skribent ståt som slutsegrare och det betyder Pirlo klass!

Om man nu ska övergå till lite mer relaterade saker om UIS så har klubben äntligen gjort klart med en striker som verkar ha en känsla för hur man gör mål. David Nilsson-Banyai (vi är inte släkt vad jag vet) som var en utav de första förstärkningar vi fick in i november 2014 under frimånaden.

David är värvad för han har en  bra kropp och för att göra mål punkt slut.

UIS har tyvärr inte haft en forward som gjort mål sen Per Lindblom var och showa på Lindåsvallen och som Per showa… Dags att komma tillbaka Perra och bli super sub.

Under åren har vi haft gubbar som bränt på tok för mycket läs Jonathan Nylander, Jesper Wester… sorry gubbs men ni får ta det 😉

Pontus"Erik Hassle" Hansson försöker förstå sig på en övning

Pontus”Erik Hassle” Hansson försöker förstå sig på en övning

 

Jag har fått ta emot flertalet gliringar nu om mitt deltagande på denna blogg, det är ju bara gilla läget och sen när miljonerna trillar in så HAHA!

Tack och hej!

// Tobias #21

P.S

har upptäckt att all text inte alltid kommer med om man läser på sin smartphone, tips då är att vrida sina telefoner 90 grader åt valfritt håll.

D.S