Välj en sida

Dagen är kommen, och jag tänkte ta tillfället i akt att göra comeback här på bloggen. Har under den senaste tiden lyst med min frånvaro både här på bloggen men även på fotbollsplanen pga. andra åtaganden. Men nu när jag återigen dammat av vänsterdojjan (högerdojjan är orörd) så är det på hög tid att jag också gör en kort comeback här för att visa att jag lever.

Har under de senaste veckorna följt ”premiärhetsen” på avstånd och i min ensamhet haft väldigt roligt åt att människor verkar lägga mer fokus på oss, än på sig själva. Vilket givetvis vi bugar och bockar för då kvaliteten på det som de egentligen borde fokusera på, blir lidande.

Jag tänker absolut inte göra några utsvävanden här som jag senare kan komma att få kastat i ansiktet, då jag vet en hel drös av individer som laddar för fulla muggar hemma i sina radhus i ”byn” i hopp om att vi ska misslyckas. Att jag inte späder på hetsen, beror inte på att jag tvivlar på vår kvalitet och prestation, utan snarare att jag/vi försöker lägga fokus på rätt saker, alltså oss själva.

Detta var kort och koncist, och för tillfället mer eller mindre det enda jag hade att säga. Tänkte nu återgå till min matchuppladdning, som dagen till ära är att kasta dartpilar på blogg-ahlins utskrivna profilbild.

Hala Real Göta
jag vet att ni älskar att hata oss

Share This