Gooooooood morgon kära läsare!

Hoppas ni som jag har smält gårdagens riktigt sura svenska förlust, för egen del så har jag nu under väldigt kort tid upplevt två förluster nu inom några dagar där det avgörande målet har kommit i matchens sista sekundrar, vi återkommer mer till det senare.

 

Våran krönikör Ahlin har väl en poäng med att det blivit lite väl fokus på rättskipparen nu från vår sida i Upphärad, men samtidigt om han själv vart med och sett spektaklen så ja då hade det nog vart andra bullar i ugnen.

Ska slänga iväg lite creed till de som förtjänar det

  • Sjuntorp gör oftast ett bra live-rapporterande via twitter eller facebook om sina matcher fortsätt så!
  • Domaren som dömde UIS-Syrianska var en klippa och höll en bra nivå i 90min, hoppas våra vägar möts igen!
  • TFF som gjorde 2 mål på TIF:s gigant Robin, det var 2 mer än vad vi klarade av att göra på Robiniho.

Nu över till lite mer allvarligare och seriösare, i våran match mot Långared BRUNK som slutade 0-0 hade vi samma domare som dömde oss mot Sjuntorp och visade ut en i vårat lag för något som jag nog aldrig riktigt kommer förstå.

Skit samma, men i väntan på dom så kunde Nicke spela, således var han  med i truppen mot Långared.

I denna matchen så visade domaren att han hade något personligt mot våran no.16 då Nicke blev nersparkad till höger och vänster men fick aldrig nånting och inte vid någon av dessa övergrepp så ifrågasattes aldrig domaren av Nicke, Så kommer det en sekvens då en spelare i LångBrunk var solklart offside och då sa Nicke just de offside varpå spelet blåstes av och domaren springer fram och säger ”säger du ETT ord till åker du ut” …. Helt absurt tycker jag….

 

Jag tycker det är SVAGT och DÅLIGT att man som domare går in och visar sådana personliga problem till en spelare i ett utav lagen man skall döma!

 

DSC_0134

Coach Salle säger lämna våran no.16 IFRED!

Jag fortsätter nu och återkommer om just den förlust jag skrev tidigare i inlägget om.

Den kom mot ”lilla Upphärad” som vi kallar Syrianska nu eftersom det är en majoritet med spelare där nu som har anknytningar till UIS!

Matchen slutade 2-3 till Syrianska då dem avgjorde matchen i dess allra sista sekunderar.

Innan dess hade våran gamla coach Emir gjort 2 klass mål inom loppet av några minuter efter att 2:a halvlek dragit igång.

Men vi jobbar oss tillbaka in i matchen och reducerar på straff, sedan kvitterar DNB. Sen är det mycket kamp och Syrianska har fått en man utvisad men går ändå för 3p och lyckas ta dem tillslut.

Tycker ändå att vi gör en dunder match mot ännu ett topplag i serien, där Syrianska får slita och kriga fram till de allra sista sekunderna för att ta 3p, haterZ kommer ju förmodligen säga att det är en svaghet att vi släpper in ett mål i slutet men ni kan ta en klunk vatten och lugna er.

Summa summarum har vi spelat jämt med seriens favoriter förutom Sollebrunn, där inget stämde och vi förlorade med dunder och brak.

Härnäst är väl en måste match för våran del om vi vill haka på lagen där uppe i toppen och då ska vi åka till Hemsjö.

Ett Hemsjö som vi tog 0p mot förra året…. spännande

Ha d gott kompisar!

// Tobias Nilsson #21