Tjenare kära bloggföljare.

Som ni kanske sett har vi inlett ett bra och lovande samarbete med tips-siten delatochspelat.se.
loggaDelat och Spelat erbjuder dig många intressanta speltips, analyser och bloggar från experter i flertalet olika sporter. Allt för att du ska lyckas just med dina spel. Gå med i vår community och hitta andra medlemmars tips och följ just dina favorit-tipsare eller vågar du utmana på topplistan med dina egna tips! Bettingtips i mängder! Givetvis är medlemskapet gratis.
Steg 1

Det första steget är avklarat och det innebär att vi har träffats och bestämt oss för ett samarbete.
Vi tror på detta och startade upp genom att länka till varandra på bloggarna.

Steg 2

Någon kanske har missat det, men jag har börjat blogga lite på Delat och spelat. En blogg där jag som lite nybörjare på sports-betting tar mig igenom starten och hur man kommer igång och väljer bolag mm. Jag kommer spela på en del olika sporter, men ska också försöka hitta de bästa tipsen i de lägre fotbollsdivisionerna här omkring (Trollhättan). Kanske kommer någon bloggares lag här finnas med bland mina tips. 🙂
Sedan kommer ni så klart kunna följa mina resultat också. Vägen till rikedom!  Haha.. 😉
Till min blogg på delatochspelat.se >>

Vi kommer nu gå vidare med att Fredrik & Ted, som grundade siten delatochspelat.se, kommer ge er veckans DOS-tips i vårt nyhetsbrev. (DOS=DelatOchSpelat)
Vi kommer kunna ta del av vilka större events man inte bör missa kommande vecka och vi kommer också kunna läsa vilka speltips som är hetast.

Så för att inte missa detta helt unika avsnitt, rekommenderar jag dig att anmäla dig redan NU.
Klicka här och skicka in din mejl-adress.

Fler steg?
Detta samarbete är nu inlett och är under uppstart.
Förhoppningsvis kommer vi båda få ut positiv respons av detta och med en del gemensamma satsningar kunna ta steg framåt. Allt för sporten och er läsare.

Rakt upp i krysset & Delat & spelat önskar dig välkommen och lycka till!
www.delatochspelat.se

Med vänliga hälsningar

Jonas, Fredrik & Ted.
Arbius_och_dos