Hej kära blogg.

Helgen har gått igen och man sitter framför fotbollskväll och ser IFK Göteborg gå upp i serieledning efter stabila 4-1 mot Helsingborg. Nu börjar det se bättre och bättre ut för mesta mästarna. Gillar att Lasse Vibe fick peta in en och sen Tom Pettersson. Kul.

Var nere på vallen idag för måndagsträningen, det var inte årets prestation. VI hade det tungt i det gula laget och själv tappade jag lite huvudet när knät började göra ont igen. Jävla knä. Men det är inte värre än att det går att spela på fredag. Men veckan får bli lugn med rehabövningar, nån gång ska väl det släppa.

 

Helgens match

Fredagkvällen var det dags för hemmapremiär på vallen. Vinden var kylig, gräsklipparen sönder, planen lagom gropig och dressad med sand. Precis så som det ska vara i Sjuntorp. Såg redan på uppvärmningen att bortalaget BK Spark såg lätt skrämda ut. När sedan publiken vällde in, högtalarsystemet dunkade fet house och de stora starka Sjuntorpspojkarna ställde upp för matchstart var matchen kanske redan vunnen.  90 minuter senare är det 10-1, vi är knappt svettiga och segerkorven serverades i omklädningsrummet.

image image

Jag gillar fredagsmatcher, att sitta på jobbet och ladda under dagen för att sen bege sig iväg för att lira boll är en jäkligt rolig start på helgen. Nästa fredag möter vi Syrianska. Hörde att det kanske blir på Edsborgs gräs. Den planen är hemskt dåligt, hoppas det inte blir så.

Läggdags nu…

/Sulko