Nu har vi bara en vecka kvar på denna säsongen, och vilken höst vi har gjort! Av 7 matcher spelade så har vi förlorat 1 och vunnit resten. Fortsätter segertåget även denna veckan tro? Jag hoppas det iaf! Vi spelar vår sista match på Söndag kl. 12.30 på Strömsvallen mot Frisco som just nu ligger på en femte plats. En match som vi vet kommer att bli tuff då Frisco är ett väldigt fysiskt lag & för inte så längesen så lyckades dom även med att slå Skoftebyn. Vi hoppas iaf på mycket stöd från publiken, så ska vi se till att avsluta denna säsongen snyggt!

 

Våra herrar som också bara rullar på framåt vann sin senaste match mot TFF med inte mindre än 13-0! Och spräckte därmed 100 målsgränsen som jag i mitt senaste inlägg funderade på om vi skulle komma över. Det gjorde vi och ligger nu alltså på 103 mål med 2 matcher kvar att spela dessutom! Och för er som är lite insatta kan ju omöjligt ha missat att läsa om vår omskolade anfallare Peter Eriksson som bara trycker in mål efter mål och har nu gjort en fjärdedel av alla våra mål. Med det så ligger han på en tredjeplats i skytteligan med bara 4 mål ifrån ledaren.
Får ju även passa på att säga grattis till Hjärtum som står som seriesegrare i div.6 Trollhättan.
Vi ligger nu på en andra plats med Trollhättan Syrianska 6 poäng bakom oss, vilket innebär att dom kan hamna på samma poäng som oss om vi förlorar och dom vinner nu det sista. Vi har dock en målskillnad som är 60+ bättre än deras, så jag skulle vilja säga att kvalplatsen ändå är rätt så säkrad! 😉

*****

Jag tycker att det är helt underbart när det går bra för både damerna och herrarna samtidigt, känns som att det var längesen det hände! Vi har växlat med varandra i flera år nu, har det gått skit för damerna så har det gått bra för herrarna och har det gått bra för damerna så har det gått skit för herrarna. Det är mycket roligare när man kan glädjas med båda lagen!

Målskyttar och matchens lirare i våra senaste matcher.

Målskyttar och matchens lirare i våra senaste matcher.

 

Ha de gött, hajj! – My Löfström #8