Att i alla fall ha fått spelat en match i år i kanske 7-10 minuter med ett mål på de få minuterna, förlåt för att jag skryter lite men jag känner att jag får det! Det är ju trots allt det enda jag kommer ha gjort i år på en fotbollsplan. Synd att det inte var en seriematch, haha 😉 Sådant som de motiverar mig och gör så att jag fortsätter kämpa! Jag hade dock en liten svacka efter vi varit i Turkiet på träningslägret. När vi kom hem så slappnade jag av lite och brydde mig faktiskt om rehaben lika mycket. Vilket var dumt, men ingen större fara. Nu har jag fått igång det igen och ska jobba för att försöka trimma upp denna sletna kropp.
Jag har också fått operationstid, äntligen!!!! Den 10 juni är det dags att få mig ett nytt korsband. Kan ju inte säga att jag längtar så där jätte mycket till operationen, utan jag längtar tills efter då jag kan börja min rehab på ”riktigt”!
*******

För att inte hamna helt utan fotbollen så är jag nu B-lags coach! Vilket är roligt & utmanande. Att kunna va med och påverka passar mig perfekt. Det är inte alltid så lätt så vi som ni alla kanske vet har lite ont om folk. Det blir alltid så att några stycken som har spelat A-lagsmatch får dubbla. Fast så tror jag det är hos många tyvärr.
I våran senaste B match var jag riktigt nöjd efteråt!! Allt som vi hade sagt att vi skulle gå ut & göra på plan gjorde verkligen alla! Vi alla gick ut med hjärta som vi faktiskt har saknat innan, så det var A++ på de! Sedan att vi även tog första 3 poängarn med A laget var ju som pricken över i:et! 😀

Våra snygga nya bortaställ!

Våra snygga nya bortaställ!

*******

Jag vet att vi är 4 spelade matcher in i serien men jag skulle gärna vilja tippa våran egen serie. Div.2 Södra.

 

Bergdalens IK
IK Friscopojkarna
Borås GIF
Skoftebyns IF
Lödöse Nygård IK
Äspereds IF
Sjömarkens IF
Alingsås KIK
Wargöns IK
Kindaholms FF
Detta är vad jag tror.
Men jag hoppas att jag kommer att ha fel och att mitt LNIK kommer vara i toppen och strida!

*******

Ha de gött, hajj! – Emilia