Välj en sida

Det är väl knappast någon underdrift om jag säger att mycket har hänt sen mitt senaste inlägg. Jag har hunnit bli ett år äldre (och klokare?) och Åsebro/Brålanda har vunnit ytterligare tre matcher. Jag hade turen att få spendera min födelsedag på hemmaplan mot Vallen vilket lyckligtvis även slutade med vinst. Man kan ju tänka sig att födelsedagsbarnet borde vara förtjänt av utmärkelsen matchens lirare men icke, den tog lillasyster minsann beslag på. Vid närmare eftertanke var hon nog mest förtjänt av priset då jag spenderade stora delar av matchen med att tänka ”Herregud vilken tur att inte jag spelar på hennes kant och måste duellera med den otroligt snabba och tekniska yttermittfältaren i Vallen”. Då hade slutresultatet i matchen varit något helt annat vill jag lova.

Även förra helgens match i div mot Rössö slutade med en 7-0 vinst och Åsebro/Brålanda har därmed placerat sig på en ganska behaglig plats högst upp i en något haltande tabell med 9 poäng på 3 matcher. Lika bra det tänker jag, skönt att få sätta Dalsland på kartan bland all Bohuslänsdominans. Även vårt div 3 lag sparkade igång serien i helgen. 3-2 mot Eds ff i premären och statistiken är rätt lättolkad. Åsebro/Brålanda är än så länge obesegrade. Vi håller alla tummar för att det så också förblir.

En liten bildbomb från div 3 matchen mot Ed. Johan Wahlén vår alldeles egna fotograf skämmer bort oss med så många härliga matchbilder. Att endast plocka ut några är en omöjlig uppgift.

RS167_DSC_6069-web

RS140_DSC_5957-webRS155_DSC_6006 RS150_DSC_5982

RS165_DSC_6051-web

I skrivande stund är jag precis hemkommen från kvällens träning vilken var en av de bättre. 18 taggade tjejer som varken fått nog av varandra eller fotbollen trots att helgen varit fullspäckad matcher. Tränarna verkade dock fått sin beskärda del av oss (eller om det nu var något spännande derby på Håvåsen som möjligtvis var mer lockande?) Men med Jennie Larsson vid rodret genomförde samtliga spelare en kanonträning med bra inställning och hög intensitet. Efter två dagar på en mjuk och svårsprungen fotbollsplan känns det dock som om tåget kört över mig. Tveksamt om det överhuvudtaget finns någon liten kroppsdel som inte värker.

– Men det är klart, man är ju inte 21 längre.

Share This