Silly season är ett ämne som intresserar ganska många när en ny säsong drar igång. Vilka lämnar? Vilka anländer? Många frågor.
Hos oss har det bara varit positivt, när det gäller vår trupp. Samtliga spelare från förra året, har valt att stanna kvar.

Vilka nya har skrivit på för klubben!

Vi har fått tillbaka trion som lämnade oss tidigt förra året. Först ut har vi Marcus Andersson som inte bara var vår kapten, men även en ledare på plan. Han valde att lämna oss för Halvorstorp IS. Men det slutade inte där utan även Axel Olsson och David Larsson valde att gå samma väg. Men goda nyheter, de har valt att komma tillbaka vilket är ett stort plus för oss. Samtliga tre spelare är för mig givna startspelare som jag vet kommer bidra med mycket.

4:e nyförvärvet Mathias Hellqvist!

tif-bildEn fantastisk fotbollsspelare som har meriter högre upp i seriesystemet som har representerat tidigare klubbar som FC Trollhättan, LSK, IFK Trollhättan och senast Vänersborgs IF. Varför Trollhättans IF tänker många. Jo först och främst handlar det om att han har vänner som redan spelar här även att Hellqvist ville trappa ner och kände att detta var rätt förening att göra det i. Sedan får man inte glömma att tilläga att vi har för jädrans god sammanhållning. Så vem skulle inte kunna tänka sig att spela här?

5: nyförvärvet Daniel Martinsson!

En stabil mittback som har en känsla som heter duga. Han spelade 90 minuter mot Trollhättan Bois, där man fick se vad han går för. En positionssäker mittback, passningssäker och viktigast av allt har han ett lugn i sitt spel. Daniel har tidigare representerat IFK Uddevalla, Oddevold men även Daniel har valt att trappa ner och är redo att bära den gulsvarta dressen 2015.

Några pusselbitar kvarstår innan vi kan stänga transferfönstret. Vi får inte glömma att vi har Mattias Hansson, Andrej Maslovski, Visar Mavraj som har tränat med oss under en period, vad som återstår? Jo, deras signatur. Men vet ni vad? Det är på god väg ;).