Jädrar vad jag gillar när fotbollen drar igång och det är matcher överallt och hela tiden! Igår spelade både damerna och herrarna i LNIK, damerna mötte arentorp/helås och herrarna mötte Älvängen & båda dessa matcher slutade 1-1!
Sen om en liten stund ska jag bege mig iväg till skepplanda då vi har hyrt deras plan för en internmatch med juniorerna + några seniorer.

Sen är det ju så att i en förening finns det ju 1000 andra saker som behöver göras , förutom just att spela fotboll då. Där skulle jag vilja säga att jag inte ligger på latsidan Iaf. Jag tänkte berätta här för er om de 2 största sakerna som jag gör för klubben för tillfället.

Coach My
Jag är ju som jag har berättat tidigare tränare för killarna i juniorlaget här i lnik, vilket ger mig mycket! Då det innebär att jag måste tänka fotboll hela tiden, och det tror jag att jag utvecklas riktigt mycket av.
Jag har gått en del ledarutbildningar, och år 2013 fick jag svenska fotbollsförbundets och Woody bygghandels ungdomsledarstipendium. Med det fick jag åka till Stockholm och gå på lite föreläsningar och dom var riktigt bra faktiskt!! Och nu för 2 veckor sedan var jag på en kurs i vara – träningslära och målvaktsspel. Då tanken är att jag ska lägga lite mer fokus på våra målvakter i juniorlaget och sen kan jag ju även hjälpa våra målvakter i damlaget när vår målvaktstränare där inte är med, som till exempel nu när vi ska åka till Turkiet.

Nu i höstas öppnade det ett hem för ensamkommande flykting ungdomar i nygård. Där bor det ett gäng killar mellan 15-17 år, och ett riktigt bra sätt att komma in i samhället på är ju genom fotbollen då den är en stor del i Lödöse & Nygård. Så jag tog tag i dessa killar och tränar även dom nu en gång i veckan!

När jag fick svff & woody bygghandels ungdomsledarstipendie

När jag fick svff & woody bygghandels ungdomsledarstipendie

Sociala medier
Jag skulle vilja säga att jag är den som har ansvar för de sociala medierna i klubben då jag sköter de offentliga facebooksidorna för både dam och herr. Där kommer det upp små korta referat från matcher, resultat & målskyttar och lite presentationer av spelare m.m.
Jag sköter twittersidan för hela klubben där det är liverapportering under matcher och jag är även med och drar i damernas instagram sida.
Det var nämligen en vis dam som en gång sa till mig att ”syns man inte, finns man inte” !

Hotellet som vi ska bo på i Turkiet

Hotellet som vi ska bo på i Turkiet

Och nu är det mindre än en vecka kvar till vi åker på vårat träningsläger i Turkiet och den bästa frågan jag har fått än så länge är av ett av våra nyförvärv Jennifer som lite halvt fundersam undrade om bollen verkligen måste vara pumpad i resväskan, – den tar ju väldigt mycket plats då……..

Ha de gött – My