Ursäkta för dålig uppdatering!!
Känns som om vi skriver det hela tiden men det är mycket annat som måste göras, så blir inte så ofta som man vill.

******

För mig (Emilia) så har jag ju opererat mig, för exakt 1 månad sen. Sjukt skönt att fått det gjort, jag kan ju säga att denna månaden inte har varit den bästa. Så fort jag gör mina rehab övningar så svullnar det upp och värker (har haft några lycklig gånger då jag inte känt något alls) men så är det ju i början och det förstår jag!
Konstig känsla att känna sig stabil men ändå ostabil på något sätt, haha.
Eftersom jag inte kan spela fotboll så måste jag ju göra något som ändå har med laget och göra och det är ju att vara Ledare i vårat B-lag. Denna höstsäsong tycker jag vi gjort bra från början till slut och herregud vad man ser hur mycket hjärta det finns i detta lag! Jag är fruktansvärt nöjd och glad över att jag valde att vara ledare, har inte ångrat mig en enda gång.
Så nu ser jag fram emot höstsäsongen! 🙂

******

DANA CUP
Snart är det dags för Dana cup där vi i LNIK har med 2 st lag. Ett B19 lag & ett B17 lag tror jag, om jag inte är helt ute å cyklar.. 😉
My kommer vara med där som ledare såklart & jag kommer allt vara på plats för att heja fram de till vinst!
Mycket spännande med deras B19 lag tycker jag, då vi har lånat in Felix Johansson & Samuel Thorsson som kommer ifrån Edet FK. Mycket duktiga spelar så ska bli roligt att se hur det kommer se ut. Förberedelserna är i full gång då de tränar 2 gånger i veckan.
Att man kan låna spelare från en annan klubb till vårat är det som är så bra med reglerna i Dana cup, att man får gästspela, då slipper man behöva skriva över sig till den andra klubben vilket blir mycket rörigare. Skönt att slippa rörigt! 😉

******

Ha det gött, hajj! -Emilia