Då var säsongen över och det blev en tredje placering för Big Bad Wolf.  Jag tycker att vi får vara nöjda trots omständigheterna, vi saknade några  tongivande spelare som försvann under säsongens gång. Andrej spelade inte många matcher då han oturligt nog skadade knät på en träning samt att Mathias Hellqvist fick en spricka i foten och blev borta resten av säsongen. Även tillägga att Rabi Nissan valde att lämna föreningen efter en kort sejour hos oss, tråkigt! Men vi fick jobba vidare med det material vi hade. Jag tycker att vi tappade väldigt onödiga poäng, där vi tappar fokus och lägger mer energi på domaren än på matchen. Det kändes väldigt bra i första halvan utav säsongen, men av nån konstig anledning så tappar vi alltid fokus framåt mot hösten. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför det blir så, men det kändes som att vi tappade lite av lagandan och sammanhållningen i truppen. Inför kommande säsong så har vi fått en ny tränare vid namn Tobias som kommer att leda laget och förhoppningvis leda Trollhättans IF till serieseger. Många pusselbitar som ska passa och vi får se vad som händer under sillyseason, vilka som anländer och vilka som väljer att se sig omkring. När det gäller mig själv, så har jag inte riktigt bestämt mig än. Något som jag däremot vet är att vi redan har fått in två stycken nyförvärv som  kommer att presenteras inom kort.

image

Vi har ju som sagt redan tackat av Uffe och Potäta under lagfesten, men vi ville även att Uffe skulle skriva några rader här på bloggen.

Hej alla ! Jag skulle vilja tacka alla spelare och ledare som under mina fyra år i underbara Trollhättans IF har gjort det till fyra riktigt roliga år. Jag har fått en massa nya vänner och ovänner under åren, men jag hoppas att ni som inte har varit så nöjda med mitt sett att leda laget, ändå har en stund över när vi möts att prata lite Det finns alltid spelare eller ledare som betyder lite extra på träningar o matcher, men jag tänker inte nämna några namn , jag tror att ni vet vilka ni är. Det som är riktigt bra är dom unga spelarna som kom till oss här i slutet av säsongen. Jag vet att om ni stannar kvar i föreningen med dom unga spelare och att ni kommer på träningarna. Så kan Tobias ta klubben ett steg till ! Jag tackar så mycket för allt, jag saknar er alla.

4166964

 

Med det så vill jag tacka återigen tränarna och ledningen för en bra säsong. På återseende!

// Marcelo Villa