Många träningspass har genomförts sen starten den 7 januari men även en del träningsmatcher. Vi har hunnit spela 7 matcher där vi gått segrande ur kampen 6 gånger. Men i detta inlägg tänker jag faktiskt inte skriva så mycket om vad som händer ute på fotbollsplanen utan om de härliga människorna som står vid sidan om och hejjar.

Sen första dagen i IK Oddevold och på Thordèngården har det varit supportrar som slutit upp till och med på TRÄNINGAR när det varit minusgrader och blåst. Detta har de gjort enbart för att lära känna nyförvärven och även se vad det egentligen är som pågår i detta nya lag och för att visa att vi spelare är viktiga för dem. De är så otroligt engagerade och stöttande!!  En annan rolig grej är att vid varje träningsmatch har man haft en presentation av 2 nyförvärv där en 30-40 tal supportrar kommit 1 timme före matchstart enbart för att få lite information om nyförvärven samt att kunna ställa ett par frågor.

Supportrarna är väldigt laddade och längtar precis lika mycket som vi spelare till att matchen nere i Landskrona skall blåsas igång i en spännande seriepremiär. Till bortamatcher ordnar de ofta bussresor och hänger med för att sjunga, gapa och ha riktigt roligt. Själv har man även stött på några supportrar på stan och vissa har även skrivit privata meddelanden på sociala medier där de visar stöd och ger positiv feedback.  Med andra ord vill jag bara säga att, ni är riktigt bra! Med er är vi starkare.

OKSbilder-Husqvarna-12-oktober-1