3 raka kaffe kaka

Det blev vinst i torsdags mot värtan och vårt matchfacit i seriesammanhang visar 3 vinster på lika många försök. Inte så pjåkigt! Slutresultatet skrevs till tennissiffrorna 6-2.

Matchen började annars trevande och vi gav i princip bort 1-0 efter en för kort hemåtpass. Vi lyckades dock jobba oss in i matchen och spelade stundtals riktigt bra och när halvleken var slut hade vi vänt till 2-1 efter mål av José på straff och Sund, vackert franspelad av Micke.

I andra halvlek höjer vi oss ganska rejält tycker jag och går ifrån värtan. Vi är aggressiva och rullar bollen mer medan värtan bara skickar långt. 4-1 vinner vi andra halvlek med efter mål av Ivan, gurra, José och Love.

Tyvärr blev vinsten ganska kostsam eftersom typ 5 spelare var tvungna att gå ut med skador. Förhoppningsvis är det inte allt för allvarliga skador på någon spelare.

Lägger upp ett par bilder från omklädningsrummet.

Cap fixar frillan med socker-Sund beundrar

 

Bra surr i omklädningsrummet

Ny vecka och nya möjligheter nu! Börjar med träning ikväll 20.30 på stora Essinge IP. Gör jag mindre än 3 tunnlar i kvadraten blir jag besviken. Sedan är det obligatorisk närvaro 22.15 när coach ljuger på Fotbollskväll annars blir man petad ur truppen.

Nästa vecka ska vi äntligen få gå på naturgräset på Kristineberg IP!! Ska bli hur gött som helst!

Må gott!

//Magnus