Välj en sida

Längesen sist hörrni! Sommaruppehåll och semester verkar inte bara ha berört fotbollen utan även frekvensen och kreativiteten på bloggandet. Sen sist vi hördes har vi fått en ny europamästare i fotboll och kriget om OS-medaljerna påbörjats. Vi i Åsebro/Brålanda har även hunnit spela klart vårsäsongen, haft lite sommarledigt och återigen hunnit kommit tillbaka till fotbollsvardagen inför den stundande höstsäsongen.

Inte förrän den 21 augusti sparkar div 2 laget återigen igång serien hemma mot Stenungsund. Men för er som inte har tålamod för detta så gästar Smögens IF div 3 laget på Rudevi på lördag. Utöver detta ska även en DM-final mot Eds FF gå av stapeln, när, hur och var detta sker är dock inte spikat.

Höstens första träning bjöd på många skratt och ett skönt återseende av ett gott gäng. Träningen visade även på olika åsikter kring hur ett uppehåll ska spenderas för bästa möjliga återhämtning och uppladdning inför höstsäsongen. Detta när min lillasyster tog upp bollen på foten gjorde ”jorden runt” plockade ner bollen igen och sedan frågade mig vilket nytt trick jag lärt mig i sommar. Samtidigt som jag försökte famla efter min haka som fastnat någonstans i knähöjd funderade jag hur naturens lagar kunde vara så hårda och ge henne alla fotbollsgener och lämna mig utan samt det faktum att jag förmodligen inte ens haft en tanke på att röra en boll under uppehållet.

Trots en viss ångest över bristande disciplin (eller ren och lathet) under ledigheten är jag ganska övertygad om att ett fotbollsfritt uppehåll är ett nyttigt uppehåll och att umgänge med nära och kära under denna tid prioriteras vilket i en fullspäckad fotbollsvardag annars brukar bli lidande. Att jag återvänder till höstsäsongen med en något sämre bolltouch och lite tyngre ben, det kan jag leva med.

På återseende!

Share This