Då var det min tur att kliva in i rampljuset!

Tjenare

Mitt namn är Marcelo Villa och jag är 27 år gammal.
Jag har spelat fotboll sedan 6 års ålder och håller fortfarande igång.

Så vem är jag? Hm vad ska man svara på den frågan? Jag bor i Trollhättan med min sambo och på fritiden spenderas mycket av min tid på träning och att umgås med nära och kära. Jag jobbar i Göteborg som inkassorådgivare och har gjort det under en längre tid, att hinna med alla träningar har varit ett problem då ni som pendlar vet hur tågen ibland får för sig att sluta åka. Men man får gilla läget! Det var lite kort om mig, men nog om mig.

Säsongen 2014!

Ja vart ska jag börja? Allt börja med att vi tappade fyra startspelare till Halvorstorp IS och redan där kände vi att säsongen skulle bli en utmaning. Vi fick även in nya spelare som var intresserade att bära den gulsvarta dressen inför 2014, problemet var att vi tog in alldeles för många spelare. Att få ett lag att samarbeta på så kort tid skulle bli en utmaning för oss alla. Ett problem som vi alltid haft är försäsongen, där det alltid dyker upp många på träningarna men när det börjar bli grönare så slutar folk dyka upp. Om jag inte räknar fel nu, så var vi på papper 40 personer inskrivna i föreningen. Att ha ett B-lag skulle inte vara några som helst problem. Men det skulle visa sig snabbt att när väl säsongen drog igång så fick vi som var startspelare i A-laget dubblera på flertal matcher, vilket gjorde att vi blev utslitna när det väl kom till våra egna matcher.

Träningsmatcherna!

Vi valde alldeles för svårt motstånd då vi endast mötte lag i högre divisioner, vilket gjorde att matcherna oftast slutade med förlust. Att börja säsongen med vinster i bagaget är en viktig faktor, inte minst för självförtroendet. Inför denna säsong så har vi lagt om träningarna då vi lagt mycket fokus på kondition, vi märkte att förra året förlora vi många matcher pga. att vi inte orkar. Givetvis hatar vi alla att springa och suckandet hör man från mils avstånd, men det är ett måste om vi ska ha en chans att vara med och fightas på toppen. Det räcker inte bara med skickliga fotbollsspelare, utan vi måste orka hela matcher. Förra året är historia och det har vi lagt bakom oss. Känner redan nu att 2015 kommer bli ett bra år, där ni kommer få räkna med Trollhättans IF.

Vi har även ett instagramkonto som ni kommer kunna följa oss på @thnif