Det går lite knackigt nu. Spelet fungerar inte som det ska och benen och tankarna är lite för långsamma. Då får vi problem. Vi mötte Vargön i fredags. Det började med att vi stegade ut på en plan som mest liknade en ojämn åker, tänk dig då hur jämn en vanlig åker är. Tankarna började direkt, inga risker, lira inte in bollen på mittfältarna, spela säkert.

När matchen drog igång så var det som att hela laget tänkte för mycket och gjorde för lite. Vargön, med ett gäng löpande och taggade spelare skapade chans på chans och vi var inte med i matchen. Det slutade med 4-1 i baken och känslan efteråt var att vi inte tog kampen ordentligt.

Själv sprang jag runt i första halvlek och spelade juniorfotboll. Markerade som en kratta och var alldeles för långt ifrån, shit vad man blir frustrerad när det känns fel. Kanske är det lite för få träningar som lyser igenom ibland. På torsdag får jag prioritera träning före en match på gamla ullevi. AIK kommer till Göteborg och då brukar det vara mer än värt att gå på match.

 

 

 

derby_500

Nu ska vi inte gräva ned oss i laget, säsongen är lång och lite poäng har vi ju dragit ihop. Nu är det full fokus på derbyt på lördag. Sjuntorps IF bjuder upp till fest på vallen och vi hoppas på gött väder och mycket publik. Ett flundrederby är alltid ett flundrederby. Upphärad verkar ganska starka men om vi kommer upp i nivå så ska vi allt kunna ge dom en ordentlig match. Jag har vart och klippt mig så nu är man några gram lättare.

För den som har ett företag och känner att ni vill stötta oss i Sjuntorp, klicka här >>>

Det var skönt att skriva av sig lite.

Over änd ut!

/Sulko